Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.250
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.250
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coin Mühendisi Ve Galxe İle 150 GAL Airdrop!

150 gal airdrop cm x galxe

Coin Mühendisi ekibi Galxe ile ortak olarak düzenleyeceği 150 GAL airdrop etkinliği bugün başlıyor. Akşam saat 19:00’de başlayacak olan etkinlik içinde tam 15 kişiye kişi başı 10 adet GAL coin dağıtıyoruz.

Galxe Nedir?

Markaların ve geliştiricilerin topluluklarla etkileşim kurmasına ve Web3’te sağlam ürünler inşa etmesine olanak tanıyan, iş birliğine dayalı bir kimlik bilgisi altyapısıdır. Bu kimlik bilgisi altyapısı sayesinde, yatırımcılar ve geliştiriciler topluluklar inşa edebiliyor. Ayrıca bunları yaparken, $GAL adlı coin’leri de ekstra katkılar sağlıyor.

Galxe nasıl çalışır?

Dijital kimlik bilgisi sistemi

İnternet üzerinde dijital benliklerimiz aslında “kimlik” bilgilerimiz oluyor. Bu bilgilerle sanal alemde nasıl davranışlar gösterdiğimiz ölçülebiliyor. Kimlik bilgilerimiz ile kredi puanlarımız hesaplanabiliyor, hedef kitleler bulunabiliyor veya topluluğa katkıda bulunanlar ödüllendirilebiliyor. Ayrıca Web3 kullanımının da artmasıyla, davranışsal bilgilerimiz daha da öne çıkıyor. Kullanıcıların dijital kimlik bilgilerinin oluşumunda, Proje gerekli altyapıyı sağlamak için hazır bulunuyor.

Günümüz kimlik bilgi sistemlerinin sorunları

Klasik kimlik bilgi sistemlerinde kapalı veri tabanları kullanılıyor. Bu proje bunu kökten değiştirmeyi planlıyor. Daha profesyonel ve daha ilgi çekici toplulukları oluşturmak için açık kimlik bilgisi sistemi ile projelerle iş birliği içinde olmak istiyor. Buna ek olarak, piyasadaki sorunları çözmek adına ilk adımın bu olduğunu düşünüyorlar.

Galxe’nin çözümü

Piyasadaki sorunlara Galxe’nin çözümü oldukça basit ama etkili oluyor. İş birliğine dayalı açık bilgi sistemi sayesinde atılan ilk adım, farklı ekstralarla güçlendiriliyor. Mesela Galxe altyapısında veriler, birden fazla kaynak ile iyileştiriliyor. Ayrıca kimlik bilgileri veri ağına katkıda bulunan küratörleri ödüllendiriyor.

Airdrop İşlemleri Nasıl Yapılacak

Öncelikli olarak Galxe sitesine gidip MetaMask cüzdanınızı bağlamalısınız.

Eğer bir MetaMask cüzdanınız yoksa buraya tıklayarak videodaki adımlar eşliğinde bir MetaMask cüzdanı kurunuz. Kurulumun ardından artık her şey hazır olduğu için Galxe görevlerini yapmaya geçelim.

Buraya tıklayarak Galxe sitesine geçelim. Ardından aşağıda duran sosyal medya görevlerini yapmaya başlayalım.

Galxe

Sırasıyla sosyal medya görevlerini yapıp sağ taraftaki yenileme butonuna tıklayarak görevleri onaylayalım.

Bütün işlemleri yaptıktan sonra aşağı kısımda “Claim” butonu aktif hale gelecek. Butona tıklayarak çekilişe katılabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir