Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.390
% 4.14
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.390
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Coin Bureau, Kurumsal Yatırımcıların ADA’ya Yönelebileceğini Söylüyor

Coin Bureau, Cardano’nun başarılı bir biçimde yükseltmelerini tamamlamasının ardından, kurumsal yatırımcıların ADA’ya yönelebileceğini söyledi.

Benjamin Cowen ile yaptığı röportajda konuşan analist, Cardano’nun gerçekleştirdiği başarılı yükseltmelerin önemine dikkat çekti.

Coin Bureau, Yükseltmeleri İşaret Etti

Coin Bureau, Vasil gibi sorunsuz yükseltmelerin, yatırımcıların projeye olumlu bakmasını sağlayabileceğini ifade etti.

“Uzun vadeli yatırımcıların, özellikle kurumsal yatırımcıların -ki bu açıkça Cardano’nun eksik olduğu bir yer- veya bir bireysel yatırımcı, kriptoya ilgi duymasının ardından Ethereum ve Cardano ile ilgili yorumlara göz atacaktır. Bu yatırımcılar “Bu adamlar bu yükseltmeleri kusursuz bir biçimde yapabildiler, bu projede çalışan insanların kalibresinin bir kanıtıdır” şeklinde düşünecektir. Fiyata olumlu bir etkisi olmamış olsa da bu durum özellikle Cardano için son derece olumlu”

Analist, ADA’nın performansının yetersiz olduğunu kabul etse de bunun mevcut ayı piyasası sebebiyle yaşandığını söylüyor.

“Açıkçası yükseltmenin fiyat üzerinde herhangi bir etkisi olmadı. Bu bir ayı piyasası ve ne yazık ki sonuçlarını biliyorsunuz. Ama bence cesaret kırıcı bir şey değil. Bu, gelecek için bir inşa manasına geliyor”

Vasil hard fork, akıllı sözleşme platformunun üzerinde önemli bir etkiye sahip oldu. İşlem ücretleri yarıya inerken, işlem hızı da on kat artış gösterdi.

Yazı kaleme alındığı sırada ADA, CoinMarketCap verilerine göre 0,42 dolar üzerinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir