Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.572
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.572
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

CME Group 3 Metaverse Platformu İçin Referans Oranları Piyasaya Sürecek

CME Group

Vadeli işlemler piyasası CME Group, yatırımcıların geleneksel finansta yaygın olarak kullanılan bir metodoloji kullanarak fiyatlandırma verilerini daha güvenilir bir şekilde takip etmelerine olanak tanıyan üç metaverse kripto varlığı için referans oranları ve gerçek zamanlı endeksleri piyasaya sunmayı planlıyor.

Şirketin 5 Ocak’ta duyurduğu üzere, CME Group ve CF Benchmarks 30 Ocak’tan itibaren Axie Infinity Shards Chiliz (CHZ) ve Decentraland’ın MANA’sı için referans oranları başlatacak.

CME Group’un kripto para ürünleri başkanı Giovanni Vicioso, referans oranların ve endekslerin ticareti yapılabilen ürünler olmadığını, bunun yerine yatırımcılar tarafından “sektöre özgü portföyleri fiyatlandırmak, yapılandırılmış ürünler geliştirmek ve çeşitli Metaverse tabanlı projeler etrafında fiyat riskini yönetmek” için kullanılabileceğini söyledi.

CME Group Kripto Sahnesinde Aktif

AXS, CHZ ve MANA için referans oranları ve gerçek zamanlı endeksler, Bitstamp, Coinbase, Kraken, itBit ve LMAX Digital dahil olmak üzere en az iki kripto borsasından alınan fiyatlandırma verileri kullanılarak hesaplanacaktır. Varlıkların referans oranları ABD doları cinsinden fiyatlandırılacak ve günlük olarak güncellenecektir.

CME Group, geçen yıl mikro boyutlu Bitcoin ve Ether opsiyonlarını piyasaya sürerek kripto sahnesinde aktif oldu. Vadeli işlemler piyasası ayrıca Amerika Birleşik Devletleri dışındaki kurumsal yatırımcılar için euro cinsinden BTC ve ETH opsiyonları başlattı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir