Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.734
% 0.63
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.734
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Circle, FTX Tarafına Yükümlü Olmadıklarını Belirtti

Stablecoin ihraççısı Circle CEO’su Jeremy Allaire, FTX olaylarıyla ilgili yayılan dedikodulara son noktayı koydu.

Kripto para piyasasını sarsan FTX olayları, etkilerini sürdürüyor. Hacim sıralamasına göre en büyük ikinci kripto para borsası olan FTX, likidite sıkıntıları nedeniyle rakibinin kapısını çaldı. Binance, FTX‘i satın almak için harekete geçti. Tüm bu süreç, kripto gündemini yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Yatırımcılar ve kurumsallar sonraki hamleler için hareket etmeye çalışıyor. Son olarak USDC ihraççısı Circle, FTX dedikodularına cevap verdi.

Circle, FTX Konusunda Mesafeli

FTX borsası, Circle’ın 2021 yılındaki finansman turunda 440 milyon dolar yatırım yaptı. Bu yatırımların karşılığını merak eden kripto yatırımcıları arasında dedikodular başladı. Circle CEO’su Jeremy Allaire, FTX tarafına herhangi bir maruziyetleri olmadığını dile getirdi.

Allaire yaptığı sosyal medya paylaşımında, FTX ve Alameda şirketlerine kredi vermediğinin altını çizdi. Ayrıca Allaire, teminat amacıyla FTT (FTX) alımı da gerçekleştirmediğini belirtti.

Circle’ın daha şeffaf ve kurumsal iş yürüttüğünü belirten Allaire, şirketinin varlıklarını garanti altına aldıklarını aktardı. Şirketin CEO’su, FTX şirketine hizmet verdiklerini, bunun kripto ekosistem çalışmaları olduğuna da dikkat çekti.

Allaire’nin yaptığı açıklamaya göre, Circle ve FTX arasında karşılıklı ufak miktar hisse sahipliği bulunuyor. Ayrıca Circle, FTX düşüşünde herhangi bir ticari işleme de girmediğini duyurdu.

USDC ihraççısı şirket, FTX çöküşünden etkilenmeyeceğini dile getirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir