Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.647
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.647
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Çinli Firmalar Hong Kong’ta ETF’ler için Hazırlanıyor

ETF

Alanın önemli oyuncularından OSL‘ye göre Hong Kong, bu ayın başlarında spot Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF’ler) için bir merkez haline gelmeye hazırlanıyor. İki fon yöneticisi için alt saklayıcı ve altyapı hizmet sağlayıcısı olarak görev yapan OSL, düzenleyicilerle etkileşimler iyi giderse spot bitcoin ürünlerinin piyasaya sürülmesinin sorunsuz ilerlemesini bekliyor.

China Asset Management (ChinaAMC) ve Harvest Global, diğer varlık yöneticilerinin yanı sıra, spot Bitcoin ETF’lerini Hong Kong’da tanıtmaya hazırlanıyor. OSL‘nin başkanı ve CEO’su Patrick Pan, bu ürünlerin nihai onaya kadar Nisan ayı sonuna kadar yatırımcıların kullanımına sunulabileceğini belirtti.

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (SFC) yakın zamanda aldığı prensip onayı bu gelişmelerin önünü açtı. OSL, bu düzenleyici dönüm noktasını sektör için olumlu bir adım olarak görüyor ve spot kripto ETF’lerini gerçeğe yaklaştırıyor.

ChinaAMC’nin (HK) ürün ve strateji başkanı Katie He, yaklaşmakta olan spot kripto ETF’leri için önemli bir talep bekliyor. Şu anda yalnızca Hong Kong’daki profesyonel yatırımcıların ABD’de listelenen spot ETF’lere erişimi olsa da, spot ürünlerin Hong Kong’da tanıtılmasının erişimi daha geniş bir kitleye genişleteceğini belirtti. Ek olarak yatırımcılar, SFC lisanslı sanal varlık alım satım platformlarındaki (VATP’ler) spot bitcoin ve vadeli işlem tabanlı bitcoin veya eter ETF’leri de dahil olmak üzere kripto para birimine maruz kalmak için birden fazla seçeneğe sahip olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version