Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.984
% 0.19
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.984
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

CHZ Neden Yükseliyor? 26 Ekim 2022

Kripto para piyasasında hareketli bir gün yaşanırken yükselişiyle dikkatleri üzerine çeken kripto paralardan biri de Chiliz (CHZ) oldu. Son 24 saatte ciddi yükseliş gösteren CHZ neden yükseliyor?

CHZ son 24 saat içinde CoinGecko verilerine göre yaklaşık yüzde 5,6 yükseliş kaydetti. Bu yükselişle beraber CHZ en çok yükselenler listesinde kendine yer edindi. Peki CHZ neden yükseliyor? CHZ’deki yükselişin sebebi ne? Gelin bu yazımızda beraber bulmaya çalışalım.

Chiliz (CHZ) Neden Yükseliyor?

Chiliz’in neden yükseldiğini anlamak için geçtiğimiz günlerde gelen haber akışına bakabiliriz. Chiliz (CHZ) kısa süre önce en son Scoville Testnet Faz 4’ün lansmanını duyurdu. Bu yeni geliştirmeyle, Chiliz ağı Chiliz Chain 2.0’a bir adım daha yaklaştı ve bu da ağın mevcut Chiliz’in daha açık ve birlikte çalışabilir halde olmasına yardımcı olacak.

Test ağı yayına girdikten kısa bir süre sonra, CHZ’nin fiyatı yükselerek bu duruma tepki verdi. Altcoin, son 24 saatte yaklaşık yüzde 5 yükseliş kaydetti.

Ayrıca, CHZ yaklaşık iki haftadır 0.19 dolar seviyesinde direnç gösteriyordu. Neyse ki, yazının yazıldığı sırada CHZ bu direnci kırdı ve fiyat artışına işaret etti. Buna ek olarak, MACD bir yükseliş geçişi kaydetti ve fiyat artışı olasılığını artırdı.

Benzer şekilde, Money Flow Index (MFI) bir yükseliş kaydetti ve nötr işaretinin üzerine çıktı, bu da yine bir başka yükseliş sinyali.

Bununla birlikte, 20 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) 90 günlük EMA’nın üzerinde olmasına rağmen, fark azalmış gibi görünüyordu, bu da CHZ’nin fiyatının kısa vadede yükselmesini kısıtlayabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir