Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.839
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.839
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Charles Hoskinson, Snoop Dogg Klibinde Boy Gösterdi

Cardano Kurucu Ortağı Charles Hoskinson, rapçi Snoop Dogg ve oğlu Cordell Broadus tarafından oluşturulan klipte yer aldı.

Hoskinson, geçtiğimiz Haziran ayında Snoop Dogg’un yeni müzik videosunda yer almayı kabul etti. Champ Medici ayrıca Clay Nation topluluğunun bazı üyelerini kendilerine katılmaya davet etti. Kısa süre önce ortaya çıkan klipte Charles Hoskinson, ikiliye eşlik etti.

Charles Hoskinson, Snoop Dogg Klibinde Oynadı

Cardano’daki bir NFT projesi olan Clay Nation, ünlü rapçi Snoop Dogg ve oğlu Cordell Broadus‘un Web3 alanındaki ikinci kişiliği Champ Medici arasındaki bir iş birliği olan “Bron and Bronny” için tam uzunlukta bir müzik videosu yayınladı. Klipte Charles Hoskinson da sözünü tutarak kendini gösterdi.

Clay Nation, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Snoop Dogg ve Champ Medici müzik videosunun yayınlandığını duyurdu.

Video, Input Output CEO’su Charles Hoskinson‘ın Wyoming’de bulunan çiftliğinde çekildi. Cardano’nun kurucu ortağı da Champ Medici ile birlikte arazi tipi bir Sherp aracına binerek ve şampanya içerek videoda yer aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir