Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.368
% 2.29
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.368
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

CFTC Komisyon Üyesi, Düzenlemelerde “Standart” Çağrısında Bulundu

CFTC Komisyon Üyesi

CFTC komisyon üyesi Caroline Pham, düzenleyicileri 2023 yılında kripto varlıklar konusunda daha net bir rehberlik sağlamaya çağırdı.

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) komisyon üyesi Caroline Pham, Bloomberg’e verdiği bir röportajda küresel aktörlerle kripto düzenlemeleri üzerine tartışmaların devam ettiğini belirtti.

Hükümet yetkilisi, şu anda kripto düzenlemesi için küresel endüstri standartları hakkında birçok uluslararası tartışmanın gerçekleştiğini söyledi.

Kripto Tüm Finansal Araçlarla Bir Tutulmalı

Pham’a göre, kripto düzenlemesiyle ilgili konuları görüşmek üzere çeşitli gruplarla 75’ten fazla toplantı yaptı. CFTC komiseri, küresel olarak ne tür standartların uygulanabileceği konusunda Amerika Birleşik Devletleri dışında “çok ileri düzeyde tartışmalar” yaşandığını vurguladı.

Gemini ve Genesis’in yaşadığı yasal sorunlar ve bu alanda yaşanan diğer olayla ilgili soru sorulduğunda Pham, düzenleyicilerin “şu anda ihtiyaç duyulan netliği sağlamak için mevcut yetkileri nasıl kullanacaklarını” düşünmeleri gerektiğini belirtti.

Komiser, bunun bir kripto finansal aracının tanımlanması ve diğer finansal araçlarla aynı standartlara tabi tutulması anlamına geldiğini belirtti. Pham ayrıca, finansal olmayan kripto faaliyetleri ve blok zinciri teknolojisi kullanım durumları için geçerli olan çerçevelerin belirlenmesinin de araştırılması gerektiğini söyledi.

Pham son olarak, daha fazla neler yapılabileceğini düşünmenin ve sadece “statükoyu korumakla” yetinmemenin hayati önem taşıdığını söyledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir