Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.130
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.130
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Celestia (TIA) Bybit Launcpool’a Geliyor!

Celestia, TIA, Launchppool, Byibit

Kripto para borsası Bybit, kullanıcılarına kazanç fırsatları sunmaya devam ediyor. Yeni tanıtılan Celestia (TIA), modüler bir veri erişilebilirlik ağı olarak dikkat çekiyor.

14 Kasım 2023‘e kadar Bybit kullanıcıları, TIA tokeni yatırarak 25,000 TIA‘dan pay alabilecekler. Yatırılan miktarın karşılığı olarak günlük kazançlar elde edebilirler. Ayrıca, yatırılan TIA miktarı üzerinden hesaplanan günlük kazançlar, her gün gece yarısı 03.00’da hesaplara yansıtılıyor. TIA Havuzu, Bybit’te desteklendikten sonra açılacak.

Dikkatinizi Çekebilir: Celestia (TIA) Nedir ? Ne işe yarar ?

Bybit, TIA’nın platformda listelenmesinin ardından iki özel etkinlik daha sunuyor:

  • 50,000 USDT Ödüllü Ticaret Yarışması: Bu yarışmada, en yüksek TIA ticaret hacmine ulaşan kullanıcılar, cömert ödüller kazanabilirler.
  • 3,000 TIA Tavsiye Ödülü: Kullanıcılar, arkadaşlarını Bybit’e davet ederek ekstra TIA kazanabilirler.

Celestia‘nın kendisi de oldukça dikkat çekici. Bu modüler veri erişilebilirlik ağı, kullanıcı sayısına göre ölçekleniyor ve herkese kendi blockchain’lerini oluşturma olanağı tanıyor.

Bybit’te yer alacak bu heyecan verici gelişmeler için kimlik doğrulama süreçlerini (KVC) tamamlamanız ve belirtilen şartlara uymanız gerekiyor. Etkinliklerle ilgili daha fazla bilgi için Bybit’in resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bybit Borsasına Komisyon İndirimli Kayıt Linki

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir