Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.548
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.548
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ceek VR(CEEK) Nedir? Proje İncelemesi

ceek,ceek vr,CEEK Coin,CEEK Nedir?

Ceek VR Nedir?

Ceek VR (CEEK), müzisyenleri, sporcuları ve diğer dijital yaratıcıları doğrudan hayranlarıyla bir araya getiren bir metaverse projesidir. Sanal gerçeklik (VR) dünyasında kullanıcıları ve sanatçıları buluşturmak için dünyanın en iyi sanatçılarıyla işbirliği yapar.

Platformun yerel tokenı olan token, ERC-20 tabanlı ve madenciliği yapılmayan bir tokendir. Toplam token arzı 1.000.000.000 adet olup, dolaşımdaki arz ise  805.717.779 adettir.


Ceek VR Kurucuları Kimlerdir?

Global Innovations tarafından geliştirilen ve 2018 yılında piyasaya sürülen bir projedir. Şirketin kurucusu ve hâlâ projenin yönetim kurulu başkanı (CEO) olan isim ise Mary Spio’dur.

Kariyerinin başlarında Mary Spio, ABD Hava Kuvvetleri’nde geniş bant iletişim teknisyeni olarak çalışmıştır. Sonrasında roket ve uydu mühendisliği alanında birçok farklı şirkette çalışmalar yürütmüştür. Spio, kariyeri boyunca Microsoft XBOX, Tribune News Company, Coca Cola, Toyota gibi şirketlere teknik rehberlik hizmeti vermiştir. Gen2Media ve Next Galaxy Corp şirketlerini kurduktan sonra, 2016 yılında en önemli projesi olan Ceek VR’ı kurmuştur.


ceek,ceek vr,CEEK Coin,CEEK Nedir?


Projenin Özelliği

Ceek VR projesi, fiziksel bir etkinliği en ön sırada izlemenin daha ucuz ve geniş ölçekli bir alternatifini sunar. Örneğin, bir futbol maçını veya konseri en önde izlemek istediğinizde, koltuk sayısı sınırlı olduğundan bilet fiyatları oldukça yüksek olabilir. Ancak Ceek VR, yüzbinlerce kişiye metaverse dünyasında etkinlikleri en önden deneyimleme olanağı sağlayarak maliyeti düşürür. Bu, etkinlikleri düzenleyen yaratıcılar için önemli bir avantajdır çünkü daha fazla bilet satabilir ve böylece daha yüksek gelir elde edebilirler.

Ceek’i asıl farklı kılan şey, blok zincir teknolojisini kullanmasıdır. Blok zinciri, içeriği görüntülemenin doğruluğunu sağlar ve sanatçılar, kaç bilet sattıklarını gerçek zamanlı olarak görebilirler. Böylece süreç çok daha şeffaf bir hale gelir. Blok zincirin değiştirilemezliği sayesinde artık sanatçılar, bir dijital platformun verilerine körü körüne güvenmek zorunda kalmazlar.


Güncel Piyasa Verileri



Token Ekonomisi

●Token satışı:%50

Topluluk geliştiricileri: %20

●İlk katkıda bulunanlar ve danışmanlar: %20

●Rezervler: %10


CEEK Coin Hangi Borsalardan Alınır?

Aşağıdaki borsaları kullanarak komisyon indirimli bir şekilde CEEK Coin satın alabilirsiniz;

KuCoin

●Gate.io

●OKX

●Huobi


İlginizi Çekebilir:McDonald’s, Sandbox’da Yeni Mağaza Açacağını Duyurdu!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir