Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.853
% 3.38
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.853
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Cardano’nun Vasil Hard Fork’unda Gecikme Yaşanıyor

Cardano‘nun çok beklenen Vasil hard fork‘unda bir gecikme daha yaşanıyor. Cardano 360 etkinliğinde IOG’nin yöneticilerin Kevin Hammond, birkaç haftalık daha gecikme olacağını söylemişti. Gecikmenin sebebi ise daha fazla test yapabilmek.

Cardano’nun Vasil Hard Fork’u için Birkaç Hafta Daha Gerekli

Cardano Vasil hard fork‘un zaman çizelgesi için haziran ayında bir değişiklik yapılmıştı. Bu değişiklikle birlikte planlanan tarih, temmuz ayının son haftasıydı. 3 Temmuz günü gerçekleşen testnet hard fork’undan sonra borsaların ve SPO’ları test için en az dört haftaya daha ihtiyaç duyduğu belirtildi. Bu da ertelemeyi beraberinde getirdi.

Konuyla ilgili konuşan IOG Teknik Müdürü Kevin Hammond şunları söyledi:

“Bulunduğumuz yerden, gerçek Vasil hard fork’a gitmemize birkaç hafta daha olabilir. Bu inanılmaz derecede önemli. Sorunsuz bir süreç sağlamak için tüm kullanıcılar hard fork boyunca ilerlemeye hazır olmalıdır”

Bu ertelemenin gerekçesi olarak daha fazla test yapmak ve sorunsuz bir süreç sağlamak.

Gecikme hakkında tepkiler de farklı oldu.

Bir kullanıcı attığı tweette bunun biraz hayal kırıklığı yarattığını söyledi. Diğer yandan birkaç haftalık gecikmenin büyük resme bakınca hiçbir şey olduğunu da vurguladı.

IOG, geçen hafta haftalık değerlendirme raporunda yeni bir düğüm v.1.35.2 üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Bu sürüm, önceki düğüm sürümlerindeki hataları düzeltmeyi hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir