Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.720
% 1.87
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.720
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Cardano’nun Vasil Hard Fork’u Üzerinde Çalışmalar Sürüyor

IOG tarafından hazırlanan rapora göre, Vasil Hard Fork’u üzerinde çalışmalar devam ediyor.

IOG’un açıklamasına göre Cardano ekipleri, devnet’te Vasil’i test etmek için yeni bir düğüm olan v.1.35.3-rc1’i yayınladı.

Paylaşılan bilgilere göre Vasil’in işlevsellik testinin son etapları için özel üretim öncesi ortam hazırlanmış durumda. Hazırlanan yeni ortam, daha iyi bir geliştirici deneyim sağlayacak ve geliştiriciler SPO’ları ve borsaları bu ortamı kullanmaya teşvik edecek.

IOG ekibi 3 Temmuz’da Cardano tesnet’ini Vasil işlevselliğini içerek şekilde fork’ladıç. Testnet hard fork’unun duyurulmasının ardından ilk düğüm v.1.35.0 ile geliştirme süreci devam etti. Düğüm üzerindeki hataların fark edilmesinin ardından IOG ekipleri v.1.35.1 ve v.1.35.2 düğümleri üzerinde yoğunlaştı.

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Vasil hard fork’u için yorum yaparken yeni düğüm v.1.35.3’ten bahsetti. Hoskinson, yeni bir sıkıntı ortaya çıkmadığı takdirde, hard fork için bir gecikme beklemediğini ifade etti.

IOG, haftalık geliştirme raporunda, Cardano ağıyla ilgili yeni istatistikleri de yayınladı. Rapora göre şu anda Cardano ağı üzerinde 1048 proje inşa edilirken, 93 adet de yeni proje başlatıldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir