Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.295
% 3.44
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.295
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Cardano, ETH, APE, FLOKI ve ONE: 5 Coin İçin Sıcak Gelişme!

Ethereum geliştiricileri, Merge test-net ayrıntılarını sonuçlandırdı. Cardano, kadrosunu güçlendirdi. Harmony, intihar planı olarak görülen projeden geri adım attı. Bored Ape Yacht Club (BAYC)’ın haber sitesi geliyor. Kanada merkezli FCF Pay, Floki Inu’ya destek ekliyor. Detaylar için bizi okumaya devam ediniz…

Cardano, Ethereum, Apecoin, Floki Inu ve Harmony’den sıcak haberler

ETH geliştiricileri, Merge Testnet ayrıntılarını sonuçlandırdı

Duyurudan itibaren, en son Proof-of-Stake (PoS) test net geçişi Goerli testnet’te olacak. Bu, ETH main-net’in en yakın simülasyonu. Ve Beacon Chain’in bu versiyonu Prater olarak adlandırılacak.

Prater daha sonra Paris adlı bir yükseltme ile test-net’le birleştirilecek. Bu birleşme 6 ile 12 Ağustos arasında planlanıyor. Ancak, bu birleşmeden önce, Prater’i Goerl ile Birleşmeye hazırlamak için birincil bir yükseltmeye sahip olması gerekiyor. Bellatrix olarak bilinecek bu yükseltme 4 Ağustos’ta gerçekleşecek.

Cardano Foundation kadrosuna yeni güç katıyor

Cardano (ADA) Foundation, işe yeni bir koordinatör aldığını açıkladı. Duyuruya göre, Carina Zambelli, halk operasyonları koordinatörü olarak görevi devralacak. Konuya ilişkin düşüncelerini paylaşan Zambelli, “dünyayı daha iyi bir yer” klişesiyle amacını belitti.

Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Afrika’nın potansiyeline her fırsatta vurgu yapıyor. Bu kapsamda Cardano, Afrika’daki genişleme planlarına ivme kazandırmak için çalışıyor. Cardano’nun ekosistem hızlandırıcısı Adaverse, geçen hafta Afrika merkezli Blockchain organizasyonu Afriguild için bir finansman turuna katıldı.

Harmony, intihar planı olarak görülen projeden geri adım attı

Hatırlayacağınız üzere, Harmony (ONE) ekibi, geçtiğimiz günlerde altcoin için ciddi sorunlar yaratma potansiyeli olan ve bu yüzden tepki çeken bir teklif getirdi. Teklife göre altcoin’in arzı %46’ya kadar artırılacaktı. Arzın artması doğal olarak fiyatın düşmesi demek. Bu yüzden teklif tepkilere neden oldu.

Harmony topluluğu, teklife karşı kararlı bir duruş sergiledi ve geçmesine izin vermedi. Bu nedenle Harmony, telliften vazgeçmek zorunda kaldı. Sonunda Harmony kurucusu Stephen Tse, topluluğu ve yatırımcıları rahatlatan açıklamayı yaptı.

BAYC haber sitesi yolda

Bored Ape Yacht Club (BAYC) ekosisteminin yerel tokeni ApeCoin (APE), BAYC yaratıcısı Yuga Labs ve APE DAO’yu kapsayan 24 saatlik bir haber sitesi olan Bored Ape Gazette’i finanse etmek için kullanılacak.

AIP-70 olarak adlandırılan, projenin ekosistem fonunun bir kısmının haber sitesini geliştirmek için tahsis edilmesini içeren teklif, topluluk tarafından Perşembe günü onaylandı. Bored Ape Gazette web sitesini güncellemenin ve çalıştırmanın toplam maliyetinin ilk yıl için 150.000 dolar olması bekleniyor. ApeCoin Vakfı şimdi, teklifin merkezi olmayan özerk organizasyon (DAO) yönetişim protokolleri doğrultusunda uygulanması üzerinde çalışacak.

Kanada merkezli FCF Pay, Floki Inu’ya destek ekliyor

Kanada merkezli kripto ödeme ağ geçidi FCF Pay kısa süre önce Floki Inu’nun listesini duyurdu. Bu kapsamda dünya genelindeki satıcıların ödeme olarak FLOKI’yi kabul etmesini kolaylaştırdı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir