Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.507
% 0.70
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.507
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Cardano Aktif Adres Sayısı Artış Gösteriyor

Cardano ağı, günlük aktif adreslerde yüzde 90’a ulaşan artış gördü.

Cardano, sektördeki en aktif geliştirici kripto projelerinden biri olmaya devam ediyor. Bu da ağa yavaş ve istikrarlı büyüme sağlıyor. Aktivitedeki ani artışın arkasındaki olumlu sebebin, herhangi bir ağ veya blockchain temel geliştiricilerinin artan aktivitesi olduğu bildiriliyor.

Cardano Aktif Adres Sayısında Artış Devam Ediyor

Cardano ağı, ağdaki yetkilendirilmiş cüzdan sayısının 1,2 milyon adresle büyük bir kilometre taşına ulaşmasının ardından yüzde 90’a ulaşan önemli bir günlük adres etkinliği artışı bildirdi.

Cardano Kurucusu Charles Hoskinson da Twitter üzerinden; Cardano’da neler olduğuna vurgu yapan bir paylaşım yaptı.

Cardano (ADA) fiyatı durgun şekilde seyretmesine rağmen yatırımcıların yüzünü güldürmeyi başarıyor. Cardano, son yedi gün içinde yüzde 2.8’den fazla değer kazandı.

Cardano blockchain’in geliştiricisi Input Output Global Inc. (IOG), geçtiğimiz günlerde gizlilik merkezli yeni blockchain ağını ve beraberinde bir token’ı piyasaya süreceğini duyurdu.

Midnight olarak adlandırılan yeni blockchain ağı, aslında Cardano’nun sidechain’lerinden biri. Midnight, tarafların birbirlerine herhangi bir tanımlayıcı veri ifşa etmeden işlemleri tamamlamasına olanak tanıyan zero-knowledge akıllı sözleşmelerini sunacak. Beraberinde piyasa çıkacak token ise Dust olarak adlandırılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir