Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.267
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.267
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Cardano (ADA) CEO’su, Metaverse’ün Kripto İçin Muazzam Bir Ürün Kategorisi Olacağını Söyledi

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, Metaverse ve kripto bağlantısıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Thinking Crypto podcast’inde Tony Edward ile yaptığı sohbette Hoskinson, Metverse’ün nasıl görüneceğine dair açıklamalarda bulundu.

Hoskinson arayüzlerin değiştiğini, HTC ve Apple’ın arttırılmış gerçekliğe büyük bir yatırım yaptığını ifade etti. Hoskinson’a göre büyük bir olasılıkla 2025 yılına kadar Apple gözlükleri olacak ve bu gerçekleştiğinde Samsung da kendi versiyonunu geliştirecek. CEO AR ve VR devriminin yolda olduğunu düşünüyor.

Metaverse, Fiziksel Dünya Üzerine İnşa Edilecek

Hoskinson bu ilerlemelerin Web 3.0’ın sadece ince bir katman değil aynı zamanda Metaverse’ün üzerinde yaşadığı bir dikey katman olduğunu da vurguluyor.

“Bir restoran gibi yapıya baktığınızda, AR gözlüğünüz size saat kaçta açıldığını, saat kaçta kapandığını göstermesi gibi fiziksel dünyanın dijital niteliklerini kaplayabilir veya tamamen dijital dünyaya gidip gerçekten sahip olabilirsiniz. Bu bir sanal gerçeklik deneyimi”

Hoskinson devam etti:

“Kripto para birimi alanı devreye girdiğinde bu şeylerin mantığı için bir tür kontrol katmanına ve bu tür şeyler için bir veritabanına ihtiyacınız var. Bu yüzden NFT’ler ve bu tip şeyler burada devreye giriyor

Metaverse’ler gerçekten harika. Gerçek gibi ve bu bir hile değil. Dijitali fizikselleştirirken ve fiziksel olan dijitalleştirirken, temel olarak içine bir güven modeli ve kıtlık modeli koymak için bir kriptoya ihtiyacınız car. Önümüzdeki beş-on yıl için kriptolar için devasa bir ürün kategorisi haline gelecek”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version