Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.937
% 1.71
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.937
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Teksas Senatörü, Altyapı Tasarısından Kripto Komisyoncusu Tanımının Kaldırılmasını İstiyor

Teksas Senatörü Ted Cruz, kimin kripto broker’i olduğunu tanımlayan maddeyi, milyarlarca dolarlık altyapı tasarısından çıkartmaya çalışıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cruz’un ofisinden yapılan açıklamaya göre, önerilen mevzuatın kabul edilmesi halinde, dijital varlık alanındaki “komisyoncular” için raporlama gerekliliklerini arttırmaya yönelik dil ortadan kalkacak.

Kripto endüstrisi savunucuları, altyapı tasarısındaki bu dili değiştirmek veya kaldırmak için uzun süredir mücadele ediyor. Tasarı dün ABD Başkanı Joe Biden tarafından imzalanarak yasalaştı.

Bazı senatörler, bu kuralların revize edecek kendi yasalarını önerdiler.

Cruz konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Bir müzakere organı olarak Senato’nun, Amerikalıların geçim kaynaklarını ve mahremiyetini riske atmadan önce gelişmekte olan endüstri üzerindeki yasama sonuçlarını doğru bir biçimde anlamak adına işini iyi yapması ve oturumlar düzenlemesi gerekirdi.

Senato’daki meslektaşlarımı, düzenleyici belirsizlik yaratacak ve dolayısıyla yeniliğin önünde gereksiz bir engel oluşturacak bu zararlı dili yürürlükten kaldırmaya çağırıyorum”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir