Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.161
% 3.59
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.161
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Cardano, 2023 planlarını paylaştı: Ekip ADA’nın geleceği hakkında iyimser

Kripto para piyasası, FTX çöküşünün yankılarıyla mücadele ederken Cardano CEO’su Frederik Gregaard da dahil olmak üzere tüm ADA ekibi, platformunun geleceği konusunda iyimser.

Gregaard, Learn Cardano’s’a verdiği röportajda “hem kısa hem de uzun vadede” iyimser olduğunu ve ekosistemin topluluk dışında olgunlaşmasını beklediği için 2023 Cardano planlarından duyduğu heyecanı dile getirdi.

Cardano’nun mevcut kargaşaya karşı avantajlarını sıralayan Gregaard şöyle devam etti:

Bizi neler bekliyor?

Topluluğun, platformun gelişmesine yardımcı olmak için neler yapabileceği konusunda, CEO, en önemli şeyin, Cardano’nun kullanım durumları hakkındaki sözünü token sahipliğinin ötesine yaymak olduğunu söyledi:

Ayrıca amaçlarının Blockchain eğitiminin çok daha fazla kullanılabilir, tüketilebilir ve birden fazla dilde ve sunum tarzında erişilebilir olmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Cardano Vakfı’nın, okullar ve iş yerleri gibi yerel topluluklarda Blockchain dersleri için gönüllü olmak da dahil olmak üzere, bunu başarmak için gerekli araçları “denemekten ve tedarik etmekten çok mutlu olacağını” vurguladı.

Ekosistem genişlemeye devam ediyor

Bu arada Cardano, son iki yılda akıllı sözleşmeler ve ölçeklenebilirlik getirmek, kripto cüzdanlarında hızlı bir büyüme kaydetmek ve bir haftada 30.000’den fazla para eklemek dahil olmak üzere birçok iyileştirmeden geçti.

Cardano’nun, Web2 ve Web3 öğelerini sorunsuz bir şekilde tek bir arayüze bağlamayı vadeden ve ekibin oyunun kurallarını değiştirdiğini düşündüğü Lace adlı yeni bir hafif çok zincirli kripto cüzdanı geliştirdiğini de belirtmekte fayda var.

Bu yazının yazıldığı sırada ADA, kripto para piyasasının geçen hafta yaşadığı düşüş şokunun ardından yavaş yavaş toparlanmaya başladı. Son 24 saatte %1,30 oranında ve bir hafta içinde %6,49’luk bir değer kaybı yaşadı. Fiyat, şu anda 0,3362 dolar civarında işlem görüyor.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir