Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.964
% 1.78
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.964
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Canto Blockchain Polygon Hamlesinden Önce Cyclone Stack’i Açıkladı !

Cosmos tabanlı Canto blok zinciri, Polygon ekosistemine yaklaşan geçişi ile aynı zamana denk gelen ölçeklenebilirliği ve performansı artırma çabalarının bir parçası olarak “Cyclone Stack “i tanıttı.

Cyclone Stack üç temel yükseltmeden oluşmaktadır: Callisto Yükseltmesi, Kallichore Yükseltmesi ve Elara Yükseltmesi. Bu yükseltmeler blok sürelerini hızlandırmayı, depolama erişim hızlarını artırmayı ve yürütme verimliliği için yeni ölçütler oluşturmayı amaçlamaktadır.

Canto’nun Cyclone yığını ayrıca tüm Ethereum Sanal Makine (EVM) araçları ve uygulamaları ile tam uyumluluğa sahip olacak. EVM, akıllı sözleşmelerin yürütülmesini kolaylaştırır ve Canto gibi blok zincirlerinin Ethereum ve benzeri platformlarla uyumluluk için tasarlanmış uygulamaları desteklemesini sağlar.

Basın açıklamasında, “Bu kapsamlı yükseltme paketi, Canto için yüksek performans ve ölçeklenebilirlik elde etme yolunda büyük bir adım anlamına geliyor” denilerek, platformun geliştiriciler ve kullanıcılar için altyapısını geliştirme konusundaki kararlılığı vurgulanıyor.

Bu duyuru, Canto’nun Eylül ayında Polygon’un Chain Development Kit’ini (CDK) kullanarak bir katman-2 çözümüne geçme kararını takip ediyor. Canto’dan bir temsilci CoinDesk’e e-posta yoluyla yaptığı açıklamada, Cyclone EVM’nin geliştirilmesinin ardından Polygon’un CDK’sı ile entegre olmayı ve ağ güvenliğini artırmak için ZK-prover’larını uygulamayı planladıklarını belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir