Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.938
% 3.61
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.938
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Cadalabs, 1 Milyondan Az Token ile Cala Token Satışının Son Aşamasına Başlıyor – Sponsorlu

Cadalabs, başından bu yana kendisiyle birlikte olan topluluğa ve birinci ve ikinci aşama token satışına katılanlara ve kendisine destek olanlara teşekkür ediyor. Cadalabs, Cala tokenlarını birinci ve ikinci aşama satışlarına katkıda bulunanlara başarılı bir biçimde dağıttı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cadalabs ekibi, ön satışta satılmak üzere 25 milyon token tahsis etti ve projenin son aşaması için kalan 24 milyon tokenı başarıyla sattı.

Cadalabs Hakkında

CADALABS, dijital sanat koleksiyoncularının eserlerini NFT olarak basmasını ve gelecekte sorunsuz bir şekilde trade yapmaları için satıcılarla bağlantı kurmasını sağlamak adına Cardano Ağı üzerinde bir NFT Dapp’i oluşturan topluluk odaklı bir NFT DeFi platformudur. CADALAB ekibi, topluluğun yönetişim içerisinde yer almasını sağlayan $CALA Token adlı yardımcı program tokenını geliştirdi. Kullanıcılar ayrıca CALA tokenını elinde tutarak yaratıcıları yönetebilir, tekliflere oy verebilir, öne çıkan sanat eserlerini kazanmak ve küratörlüğünü yapmak için tokenlarını paylaşabilir. CADALAB protokolü, NFT endüstrisine daha fazla girmeyi ve bu süreçte dijital içerik oluşturucuların, sanatçıların ve sanat koleksiyoncularının dijital bir platformda buluşmasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

CADALABS TOKEN (CALA) UYGULAMASI

  • Tokenlar, stake edilmiş ve edilmemiş formlarda bulunacaktır. Stake edilen tokenlar, kullanıcılara platform işlevselliği sağlayacaktır.
  • Demokratik Otonom Platformu (DAP) güçlendirerek kullanıcıların kurumsal kararlara katılmasını ve ürün yol haritasını şekillendirmesini sağlar.
  • Sahiplerin, merkeziyetsiz bir pazarda fiziksel ve sanal ürünler, içerik ve hizmetler satın almalarına olanak tanır.
  • Topluluğun fikir birliği ile belirlenen, ölçülebilir değer üreten dijital içerik oluşturucuları ödüllendirin.
  • Reklamları görmeyi seçen kullanıcılarla reklam gelirleri paylaşılır. Kullanıcılar daha fazla token alarak ürettikleri gelirin daha büyük bir kısmını kazanabilirler.

Profil Doğrulaması İçin Ödeme:

Cadalabs Ekosisteminin Özellikleri

  • Dijital yaratıcılar için yaratılmıştır: CADALAB, geleneksel sanat yaratıcıları ile blockchain teknolojisi arasında bir köprü kurar.
  • Kullanım kolaylığı: CADALAB ekosistemi, herhangi bir yaratıcı kişinin kendi NFT’sini oluşturup satabilmesi için tamamen kullanıcı dostu olacaktır.
  • CADALAB HEX: Herhangi bir para birimi arasında tasarlanmış merkeziyetsiz bir borsa
  • Stake & Earn (çok yakında): CADALAB ile kullanıcılar stake yapabilecek ve ödüller kazanabilecek.
  • Ölçeklenebilirlik için optimize edildi: Cadalabs Ekosistemi basit ve şeffaf olacak ve kullanıcılar her zaman güvenlik sağlayacak.

Cadalabs Üçüncü Aşama Token Satışına Nasıl Katılabilirsiniz?

CALA Token üçüncü aşama satışı, yatırımcıların ve topluluğun satın alması ve erken benimseyenler olması için devam ediyor.

CALA Tokenlarını Buradan Satın Al: https://cadalabs.io/presale

Cadalabs Sosyal Bağlantılar

Web sitesi: https://cadalabs.io
Twitter: twitter.com/Cadalabprotocol
Telegram Grubu: https://t.me/cadalabscommunity
Medium: https://Cadalabs.medium.com

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir