Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.738
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.738
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bybit, Rezerv Kanıtı Trendine Katıldı

Dubai merkezli kripto borsası Bybit, rezerv kanıtı paylaşanlar arasında yerini aldı.

FTX’in likidite krizinin ardından kripto borsaları, yatırımcılarına güven sağlamak amacıyla rezerv kanıtları paylaşmaya başladı. Binance’in ardından şeffaflık ihtiyacının olduğunu düşünen borsalar, varlıklarını paylaşarak bir akım oluşturdu. Bybit, FTX fiyaskosunun başlamasından kısa bir süre sonra yedek cüzdan adreslerini yayınladı ve şimdi kullanıcıların varlıklarını takip etmeleri için bir doğrulama sistemi başlattı.

Bybit, Rezerv Kanıtını Yayınladı

Bybit, Merkle Tree tabanlı bir rezerv kanıtı sistemi başlattığını duyurdu.

Yeni şeffaflık girişimi, kullanıcılarının borsaya yatırdıkları kişisel varlıklarının yanı sıra Bybit’in varlıklarını doğrudan doğrulamalarına olanak tanıyor. Bu özellik, Bybit Earn ürünlerindeki kripto varlıklarını da içeren hem alım satım hesaplarında hem de fonlama hesaplarında fonları olan tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

Ek olarak, yeni özellik Bybit’in cüzdan sahipliğinin doğrulanmasını ve varlıkların 1:1 oranında tutulmasını sağlıyor.

Bybit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou, likidite doğrulaması hakkında şunları söyledi:

“Kriptografik çözüm, zincir üzerindeki varlıklarımız ve yükümlülüklerimiz için doğrulanabilir kanıt sağlamaya yönelik kriptoya özgü, güvene dayalı olmayan bir model ortaya koyuyor…”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir