Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.314
% 1.84
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.314
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance, ABD’li Savcıların Radarında

ABD‘li savcılar, kripto para borsası Binance ve yöneticilerini kara para aklama ve yaptırım ihlalleri nedeniyle suçlamak üzere.

Kripto endüstrisinde çalkantılı dönem tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın en büyük kripto borsalarından birisi olan FTX’in iflası, beraberinde sorunları da getirdi. Kripto ayı trendinin etkisi, kötü senaryolar ve kripto borsaların durumları zorlu bir yılı geride bıraktırdı. Tüm bu süreçlerin ortasında, işlem hacmine göre en büyük kripto borsa olan Binance de sallantıya girdi. Son günlerde, özellikle sosyal medya üzerinden Binance hakkında spekülasyonlar dolaşıyor. Rezerv kanıtı ve fon durumları hakkında çıkan iddialar arasında, şimdi de ABD‘li savcıların durumu ortaya çıktı.

ABD’li Savcılar, Binance ve Yöneticilerini Suçlamak İstiyor

Reuters‘in yaptığı habere göre, ABD‘li bir grup yetkili Binance ve yöneticilerini radarına aldı.

Binance, 2018 yılında soruşturma altına alınmıştı. Ancak ABD Adalet Bakanlığı, bu soruşturmayı oldukça geciktirdi. Son üç yıldır hazırlanan bir grup savcı, topladıkları bir takım kanıtlar ile borsaya karşı agresif bir tavır almak istiyor. Reuters‘a göre savcılar, topladıkları kanıtlar neticesinde Binance CEO’su Changpeng Zhao hakkında suçlama yapmakta haklı olduklarını düşünüyorlar.

Anonim kaynaklar, Reuters‘a ulaşarak Binance hakkındaki soruşturma haberlerini verdiler. Reuters, savcıların Binance ve yöneticilerini suçlamak için yoğun mesai harcadığını bildirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir