Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.138
% 3.45
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.138
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Büyük Yatırımcı, Bu 5 Altcoin’den Satın Aldı! Sonra…

Binance Smart Chain ekosistemindeki en büyük 74. balina olan Scarlet Witch, bugün 600 milyon dolar değerinde kripto para satın aldı. Balinanın işlemleri 5 altcoin projesini kapsıyordu. Devasa alımın ardından ise, benzeri görülmemiş bir işlem gerçekleştirdi. Gelin birlikte inceleyelim.

Balina, altcoin projelerine 600 milyon dolarlık yatırım yaptı

WhaleStats’a göre, “Scarlet Witch” adlı bir BNB balinası, tek bir işlemde 242,5 milyon dolar değerinde yaklaşık 10 milyon Avalanche (AVAX) tokeni satın aldı. Bu, Whalestats’ın son 24 saatte kaydettiği en büyük balina işlemiydi. İşlemin ardından AVAX, en büyük BSC balinaları arasında işlem hacmiyle ilk 10 tokenin arasında yerini aldı. Avalanche token fiyatı son 24 saatte yaklaşık %5 düştü. Yakın zamanda AVAX, Chainlink Keeper ve Chainlink VRF’nin birincil ağlarında yayında olduğunu duyurmuştu. Balina cüzdanı ayrıca yüklü miktarda Polygon (MATIC) tokeni ekledi. Buna göre BNB balinası, 200 milyon altcoin MATIC satın aldı. Böylece 128 milyon dolarını MATIC’e yatırmış oldu. Polygon token fiyatları geçen gün %2 arttı. MATIC, şu anda 0,64 dolarlık bir ortalama fiyattan işlem görüyor.

“Scalet Witch” bu büyük alışverişten sonra satın almaya devam etti. Cüzdan, 226,2 milyon dolar değerinde 2,8 milyar TRON (TRX) tokeni sepetine ekledi. TRX token fiyatları son 24 saatte marjinal bir şekilde arttı. Buna göre TRX, ortalama 0.081 dolar fiyatla işlem görüyor. İşlemin ardından altcoin, BNB balinalarının en çok yatırım yaptığı 10 token arasına girdi. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Scalet Witch, 31,6 dolar değerinde Dogecoin (DOGE) de satın aldı. Bu işlemde yaklaşık 400 milyon DOGE biriktirmiş oldu. Son olarak balina, WINkLink (WIN) tokene yöneldi. Böylece, toplam 2,7 milyon dolar değerinde WIN coin satın aldı.

Scarlet Witch, milyonlarca dolarlık TRX ve MATIC’i yaktı

Balina, satın aldığı 2,8 milyar altcoin Tron satın aldı. Ardından, Etherescan.io raporlarına göre, birikmiş tokenin tamamını, yani 2,80 milyar TRX’i çok önemli bir işlemde “Boş Adrese” gönderdi. Kripto topluluğu, balinanın neden böyle bir hareket yaptığını sorgulamaya başladı. Böylece, balinanın bunu her yıl yaptığı ortaya çıktı. Scarlet Witch’in tam bir yıl önce, kayda değer tek bir işlemde toplam 11,10 milyar TRX’i boş bir adrese göndererek yaktığı ortaya çıktı. Verilere göre, 74. en büyük BNB balinası, artık cüzdanında altcoin Tron’u hiç tutmuyor. TRX’in mevcut dolaşımdaki arzı 92,79 milyar adet seviyesinde bulunuyor.

Bahsettiğimiz üzere balina, 128 milyon dolar değerinde 200 milyon MATIC tokeni satın almıştı. Etherscan.io ayrıca devasa birikimin ardından balinanın önemli bir OUT işlemiyle 200 milyon MATIC’i dolaşımdan sonsuza kadar çıkardığını doğruladı. Tıpkı Tron gibi, balinanın Polygon yakımı da ilk değildi. Daha önce, Scarlet Witch, 2022’nin başlangıcında 1,08 milyar dolar değerinde 1,70 milyar altcoin MATIC’i yakmıştı. Yakım işlemi, balinanın 31.6 Milyon Dolar değerindeki 400 milyon Dogecoin’i satın almasının ardından geldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir