Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.295
% 0.24
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.295
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Buralar Yangın Yeri! Tüm Servetini Bir Gecede Kaybetti

Kripto piyasası 12 Nisan’daki sert düşüşten sonra adeta bir kabusa dönüştü. Dün birçok yatırımcı likidasyona uğradı ve milyonlarca dolarlık kayıplar yaşandı. Toplam likidasyon hacmi 1 milyar dolara yaklaşırken, likit edilen yatırımcı sayısı 300 milyonu aştı. Bu trajik olaylardan biri de Crypto Nerd isimli bir kripto tüccarının başına geldi.

Crypto Nerd, dün PEPE isimli meme coinde açtığı long pozisyonda likidasyona uğradı ve 1 milyondan fazla dolarlık varlığını kaybetti. Banka hesabında sadece 1.000 doları kalan tüccar, yaşadığı bu yıkımı sosyal medyada şu sözlerle paylaştı:

“Uyandığımda bir gecede tüm varlığımın silindiğini fark ettim. PEPE’ye 3x kaldıraçlı long açmıştım. Sahip olduğum her şeyi kaybettim. Banka hesabımda 1.000 dolardan bile az para kaldı. Bir zamanlar Binance’da 1 milyon dolarım vardı. 2017’den beri kripto sektöründeyim ve bugün her şeyimi kaybettim.”

Kriptodan başka bir hayatının olmadığını belirten tüccar, intihar etmeyi düşündüğünü de itiraf etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version