Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.069
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.069
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Wormhole (W), Airdrop Etkinliğini Duyurdu!

Web3 dünyasında iletişim adına önemli bir rol oynayan, blok zincirler arasındaki veri aktarımını kolaylaştıran Wormhole, airdrop etkinliğini duyurdu. İşte detaylar!

Wormhole (W) Nedir?

Wormhole, çok zincirli uygulamalara ve geniş ölçekli köprüleri güçlendiren birlikte çalışabilirlik platformudur. Veri aktarımına olanak tanıyan Wormhole, blok zincirlerin üzerine yazılan akıllı sözleşmeler ve uygulamaların birbirleriyle etkileşime girmesini ve çapraz zincir işlevselliğini sağlamasına olanak tanır.

Wormhole platformu güvenliğe, mühendisliğe, araştırmaya, ürün geliştirmeye, ekosistem büyümesine ve topluluğa katkıda bulunan merkezi olmayan bir ekip tarafından geliştirilmektedir.


Proje hakkında ve ekosistemin yerel tokeni olan W hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için buraya tıklayarak “Wormhole Nedir? Zincirler Arası İletişim” adlı proje inceleme yazımıza göz atmayı unutmayın!


Wormhole, Daha da Merkeziyetsiz Hale Geliyor!

Wormhole, daha da merkeziyetsiz hale geliyor. Ekip tarafından yapılan açıklamada, ekosistemin yerel tokeni olan W’nin yaklaşan bir airdrop etkinliği duyuruldu.

Açıklanan bu token yayınlama planı, Wormhole ekosistemindeki paydaşlara ayrılan miktar ve gelecekteki faydaları hakkında detaylı bilgi içeriyor.

Ekip, token oluşturma etkinliği (TGE), geniş dağılım ve W’nin kullanımı hakkında yapılan planların, Wormhole’u merkezi olmayan ve izin gerektirmeyen bir geleceğe taşımak için önemli bir adım olduğunu paylaştı.

Airdrop Detayları Neler?

Duyurulan bu lansman airdrop’u, protokolü başlangıçtan itibaren anlamlı bir şekilde merkeziyetsizleştirmek amacıyla planlandı.

W; Ethereum, Solana, Arbitrum, Optimism ve Base olmak üzere 5 başlangıç zincirine ERC20 ve SPL formatlarında dağıtılmış, başlangıçta 1.8 milyar dolaşımda olan 10 milyar token arzına sahiptir.

Token; koruyucu düğümler, topluluk ve lansman, temel katkıda bulunanlar, ekosistem ve kuluçka, stratejik ağ katılımcıları ve vakıf hazinesi olmak üzere altı ana kategoriye dağıtılacaktır. Başlangıçta yüzde 82’si kilitli olacak ve dört yıl içinde kilidi açılacak şekilde ayarlanmıştır.

Tasarlanan bu token dağıtım yapısı Wormhole’un uzun vadeli başarısını, istikrarını ve merkeziyetsizleşmesini desteklemek için tasarlanmıştır.

Wormhole

W, 397.704 Cüzdana Dağıtıldı!

Açıklanan bu airdrop etkinliğinde, W arzının yüzde 6,17’si (617.305.000 adet) topluluğa ayrılmış olup, 397.704 cüzdana dağıtıldı.

Airdrop, 30’dan fazla Wormhole bağlantılı blok zinciri üzerinde Wormhole ekosistem uygulamalarını kullanan kullanıcılar için 500.000.000 W’un yanı sıra Discord kullanıcıları, çeşitli NFT toplulukları, Monad topluluğu ve Pyth stake edenler için yaklaşık 117.305.000 W içeriyor.

Yapılan bu airdrop, Wormhole kullanıcılarını takdir etmek ve ödüllendirmek için tasarlandı.

Uygunluğunuzu Kontrol Etmeyi Unutmayın!

Buraya tıkladıktan sonra açılan sayfaya cüzdanınızı bağlayarak uygunluğunuzu kontrol edebilirsiniz.

Ödül talep etme etkinleştirildiğinde, kullanıcılar ödüllerini talep etmek için aynı ara yüzü kullanabilecekler.

Wormhole Airdrop


LAYERZERO'YU GERİDE BIRAKACAK BÜYÜK AIRDROP | WORMHOLE


Token 2049 Dubai Etkinliği için indirimli bilete bu bağlantı linki aracılığı ile sahip olabilirsiniz.


 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version