Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.853
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.853
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bubblemaps Tohum Yatırım Turunda 3,2 Milyon $ Yatırım Topladı

Paris merkezli Blockchain veri görselleştirmesini sağlayan girişim olan Bubblemaps, tohum finansmanında 3,2 milyon dolar yatırım topladı.

Yatırım turunda Girişim şirketi INCE Capital, Stake Capital, Momentum 6, Lbank, V3ntures, Ledger’den Nicolas Bacca, Hacken’den Dyma Budorin gibi birçok ünlü şirket ve kişiler liderlik etti.

Bubblemaps, bu finansmanı ekibini genişletmek ve bununla beraber daha fazla geliştiriciyi işe alarak büyümeyi hızlandırmak için kullanacak. Ayrıca firma sosyal medya platformlarındaki pazarlama çabalarını desteklemek için de kullanmayı planlıyor.

Bubblemaps CEO’su Nicholas Vaimon yaptığı açıklamada;

“Sadece kabarcık haritasıyla değil, diğer tür görsellerle zincir üstü veriler için ana görsel platform olmak ve yarattığımız bu ilk, güçlü ürünü genişleterek benzersiz, eğlenceli temaya bağlı kalmak istiyoruz.”

Bubblemaps şu anda Ethreum, Binance Smart Chain, Fantom, Avalanche, Arbitrum, Polygon gibi birçok ağı desteklemekte. Yakın zamanda Coinbase’in Base ağının yanı sıra TON ve Aurora’nın eklenmesiyle ilgili ekip iletişim sağlıyor.

Bubblemaps, geçtiğimiz yılın sonlarında Nicolas Vaiman ve firmanın Teknolojiden Sorumlu Başkanı Léo Pons tarafından kuruldu. Ekipte ayrıca Operasyon Direktörü olarak Arnaud Droz ve Pazarlama Direktörü olarak Cameron McIntosh da yer alıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Şirketin Geleceği

Bubblemaps, yaklaşık 18 ay içinde platforma üç ana özellik eklemeyi planladı.

Konu ile açıklama yapan Mclntosh;

“Sahip olduğumuz bu iç yol haritasını gerçekten elde etmeye odaklanmak istiyoruz. Bu şekilde topladığımız parayı harcamak ve sonra tabii ki tekrar artırmaya bakmak istiyoruz.”

“Fon almak her şey yolunda ve güzel, ancak bunu buna göre yapmak istiyoruz” diye ekledi. “İnsanların istediği ürünü ürettiğimizden emin olmak istiyoruz.” Dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir