Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.154
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.154
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu Web 3.0 Coin’i Yeni Ortaklık Kurdu: Fiyatı Pik Yaptı!

Blockchain oyun platformu Gala Games (GALA) ve Epic Games, Gala’nın bir oyununu Epic Games Store’da yayınlamak için anlaşmaya vardı. Bunun üzerine, Gala Games’in web 3.0 coin projesi GALA, değer kazandı. İşte detaylar…

Gala Games, Web3’ü kitlelere ulaştıracak

Epic Games Store, 2018’de piyasaya sürüldü ve özellikle bilgisayar oyunları için bir mağaza görevi görüyor. Yayıncılık anlaşması, Gala’nın Web3 oyunlarını Epic Games Store’da 194 milyondan fazla kullanıcıya açarak onu rakip oyun token platformlarından farklılaştıracak. Gala, web3 oyunlarını kitlelere ulaştıracak, milyonlarca oyuncuyu bu yeni eğlence türüne maruz bırakacak ve Gala’nın gelişen Web3 oyun endüstrisindeki lider konumunu sağlamlaştıracak.

Gala Games Başkanı John Osvald, Epic Games ile ortaklığın Blockchain oyunlarına daha fazla meşruiyet getireceğini söyledi. Ayrıca, anlaşmanın dijital sahiplik kavramına, yani NFT oyunlarına aşina olmayan oyuncular için bir “dönüm noktası” olduğunu da sözlerine ekledi. Osvald’a göre “Web3 oyunlarına kolay erişim, dijital sahipliğin oyun deneyimini nasıl zenginleştirebileceğini henüz görmemiş oyuncular için bir dönüm noktası” niteliğinde olacak.

Epic Game Store’daki ilk sürüm: GRIT

Son zamanlarda, NFT oyunları ağır eleştirilere maruz kaldı ve oyuncular bu konsepti insanlardan her bir doları kapmak için tasarlanmış oyunlar olarak nitelendirdi. Ayrıca, bu görüşün savunucuları, para kazandıran oyun oynamanın eğlence ve kaçış unsurlarını ortadan kaldırdığını söylüyor. Epic Games, popüler oyunlardan biri olan Fortnite’ı yayınlamasıyla tanınır. Aralık 2020’de oyun, Bölüm 2 Sezon 5 finali için 15.3 milyon eşzamanlı kullanıcıya ev sahipliği yaptı. O zamandan beri, mevcut kullanıcı sayısı önemli ölçüde düştü.

GRIT’ten bir ekran görüntüsü

Bununla birlikte, sayılardaki düşüşe rağmen Fortnite, Minecraft ve Counter-Strike: Global Offensive’i geride bırakarak aktif aylık kullanıcılar tarafından dünyanın en popüler oyunu olmaya devam ediyor. Bu popülerliği yeniden yaşamayı uman Gala Games’in GRIT’i, Epic Games Store’daki ilk oyun olacak. Fortnite’a çok benzeyen GRIT, bir battle royale oyunu. Ancak konsepti “Vahşi Batı” olacak.

Haberin ardından web 3.0 coin projesi değer kazandı

Epic’in PC oyun alanındaki ana rakibi ve aynı zamanda en büyük oyun mağazası olan Steam, arkasındaki şirket olan Valve’in yayıncılara yönelik kurallarına göre, platformunda herhangi bir Blockchain veya NFT oyununa izin vermiyor. Valve’in kurucu ortağı ve başkanı Gabe Newell, Eurogamer ile Şubat ayında verdiği bir röportajda, Blockchain’in harika bir teknoloji olduğunu, ancak şu anda kullanılma şeklinin “oldukça kabataslak” olduğunu ve “bundan uzak durmak istediklerini” belirtti.

Bu sırada GALA, haberin ardından yüzde 10’a yakın yükseldi ve gün içi en yüksek seviyesi olan 0.08999 dolara çıkmayı başardı. Yazım sırasında 0.08286 dolara gerilemiş görünüyor. Genel olarak, son kripto düşüşü GALA’yı sert vurdu ve tokenın fiyatı, Mayıs ayının başından bu yana yüzde 52 değer kaybetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir