Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.812
% 4.14
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.812
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bu Web 3.0 Coin’i Önemli Duyuruyu Yaptı: Fiyat Patladı!

Web 3.0 Blockchain gizliliği alanında bir öncü olarak kabul edilen bir web 3.0 coin projesi, yeni yılın ilk ayında büyük kazançlar elde etti. Peki, yükselişinin ardında neler var? Coinmuhendisi.com  olarak detayları aktarıyoruz…

Web 3.0 coin projesi Secret, yükselişiyle dikkatleri üzerine çekti

Secret (SCRT), Web 3.0 ana akıma doğru genişledikçe yeni bir kullanım senaryosunun kilidini açmayı amaçlayan izinsiz (permissionless) ve gizliliği koruyan bir ağa sahiptir. Bu amaçla proje, ekosistemini genişletmek için birden fazla girişimi içerecek olan Shockwave’in piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Duyuruya göre Shockwave, yeni finansman ve inkübasyon fırsatlarına, geliştirici araçları ve desteğini iyileştirmeye, ölçeklendirmeye ve projenin yerel tokenı olan SCRT’nin kullanılabilirliğinde artışa öncelik verecek.

Secret, 2022’ye etkileyici bir başlangıç ​​yaptı. Yeni yılda 5,26 dolar değerinde olan altcoin, yazı yazılırken neredeyse yüzde 90’lık bir artış yaşayarak 9.48 dolara yükseldi. SCRT, son 30 günde yüzde 135’in üzerinde arttı. Coin, 28 Ekim 2021’deki 10.38 dolarlık rekorundan yalnızca yüzde 10 kadar uzakta. Secret ayrıca, gizlilik ve zincirler arası özelliklere ek olarak önden çalışmaya karşı da savunan Secret Swap adlı kendi merkezi olmayan finans (DeFi) protokolünü çalıştırıyor. Secret Finance (SEFI) şu anda 0.062 dolar değerinde. Popüler YouTube kanalı Coin Bureau’nun sunucusu Guy, haftalık incelemesinde Secret’ın yeni Shockwave girişiminden bahsetti. 1.88 milyon abonesi olan analist, şöyle diyor:

Bu proje, yüzlerce projeyi ve on binlerce kullanıcıyı, gizliliğini koruyan Blockchain’e dahil etmeye çalışacak. Shockwave’in nihai amacı, Secret Network’ü kripto para biriminin gizliliği koruyan bir merkeze dönüştürmektir. Bu, Secret’ın Cosmos’un Blockchain’ler arası iletişim protokolünü (IBC) kullanması sayesinde mümkün olmuştur. SCRT, geçmişte pek çok kârın gerçekleştiği 10 dolarlık fiyat direnci bölgesine yaklaşıyor gibi görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir