Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.252
% 1.89
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.252
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bu Metaverse Coin’e Devasa Yatırım Geliyor: Fiyat Pik Yaptı!

400 milyon dolarlık yeni yatırıma dair haberler, piyasanın en büyük metaverse coin projelerinden birinin çift haneli yükselmesine yardımcı oluyor.

Sandbox (SAND) 400 milyon dolarlık yatırım alıyor

Yatırımlarının büyük bir kısmını Animoca Brand Corp’tan bulan Blockchainn tabanlı metaverse projesi, değerini 4 milyar dolara çıkaracak yeni bir yatırım turunda 400 milyon dolar toplamayı hedefliyor. Gün içinde yayınlanan bir Bloomberg raporu, girişimin arkasındaki ekibin, duruma aşina olan isimsiz kaynaklara atıfta bulunarak, yeni ve mevcut yatırımcılardan 400 milyon dolar finansman sağlamayı düşündüğünü belirtiyor. Sağlanacak fonun miktarı belliyken, yatırımı hangi şirketlerin üstleneceğine dair ayrıntılı bir bilgi verilmedi. Yatırımla ilgili haberler yayıldıkça, projenin yerel token’i SAND çift haneli rakamlarla yükseliyor. CoinMarketCap verilerine göre 2.55 dolardan %17 artışla 2.95 dolara ulaştı.

Bu yatırım turunu, The Sandbox’ın SoftBank’ın öncülük ettiği 93 milyon dolarlık bir fonlama turunu kapattığı geçen yılın Kasım ayındaki bir önceki tur izleyecek. Kaynaklar, olası yeni bir fon yaratma konusundaki parametrelerin henüz belirlenmediğini söylese de, bu kısıtlamaların piyasanın durumuna göre değişebileceğini belirtiyor.

Metaverse coin projesi daha fazla fon istiyor

Sandbox’ın hisselerinin çoğunluğu kripto oyun üreticisi Animoca Brands’e ait ve destekçileri arasında Japon risk sermayedarı SoftBank bulunuyor. Firma, Kasım ayında SoftBank liderliğindeki bir B serisi turunda 93 milyon dolar toplamıştı. Bu arada, Gucci, Warner Music ve daha yakın zamanda küresel banka HSBC gibi büyük markalar metaverse yatırımlarını sürdürüyor. HSBC, müşterilerle etkileşimi artırmak için geçen ay The Sandbox’ta bir stadyum satın almıştı.

Sandbox, 2018’de, kullanıcıların NFT’lerini yüklemelerine ve satmalarına izin veren bir pazar yeri sunduğunda Blockchain piyasasına adımını attı. Şirket o zamandan beri en popüler metaverse’lerden biri haline geldi ve birçok büyük marka ve ünlüye ev sahipliği yaptı. coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, The Sandbox’ın halka arz yapacağına dair varsayımlar baş işletme görevlisi ve kurucu ortağı Sebastien Borgen tarafından yalanlandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir