Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.928
% 6.52
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.928
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Balinalar Stokluyor! “Bu Metaverse Coin Büyük Artış Görebilir”

Güçlü teknik sinyallerin yanında, balinaların metaverse coin projelerine yönelik artan ilgisi, görünüşe göre geçen ay piyasaya sürülen popüler bir token üzerinde trend değişikliğini tetikliyor.

ApeCoin’in fiyatında olumlu bir artış bekleniyor

18 Mart’ın en yüksek seviyesi 17.46 dolardan bu yana, ApeCoin’in fiyatı düşüş eğilimini sürdürüyor. O zamandan beri, 15.58 dolarlık daha düşük bir seviyeye ulaşmak için başarısız bir çabanın görülmesinin ardından fiyat neredeyse %31 değer kaybetti. 11 Nisan’dan 14 Nisan’a kadar yeni bir ralli girişimi yapıldı, ancak mevcut piyasa koşulları tarafından engellendi. ApeCoin’in fiyatındaki dört günlük düşüş, daha düşük (LL) seviyeler oluşturmasına neden oldu. Geçtiğimiz 24 saat içindeki %10’luk yükseliş, düşüş trendinin sone ermesine yardımcı oluyor. RSI ile APE arasında 11 Nisan ile 19 Nisan arasında gizli bir pozitif farklılık vardı.

Bu teknik gelişmenin bir sonucu olarak, ApeCoin’in fiyatının yakın gelecekte artması bekleniyor. Bu nedenle, analist Akash Girimath’a göre yatırımcılar APE’nin %22 artmasını ve önümüzdeki 24 saat içinde bir saatlik arz bölgesinde 14,23 dolardan 15,98 dolara uzanan 14,43 dolar bariyerine ulaşmasını bekleyebilirler.

Metaverse coin projeleri balinaların ilgisini çektikçe APE yükselebilir

100.000 ila 1.000.000 Apecoin (APE)’e sahip balinaların son birikimlerinden görüldüğü gibi, ApeCoin fiyatının yakın gelecekte düşüş trendini tersine çevirmesi bekleniyor. 28 Mart itibariyle, bu cüzdanlar toplam arzın %3,6 ila %3,9’unu elinde tutuyordu. Balinalar, düşüşü stokluyor ve cüzdanlarındaki yükselişte görüldüğü gibi, metaverse coin’in gelecekteki performansından eminler.

Fiyat tahmini

coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Akash Girimath, olası bir geri çekilmenin daha düşük seviyelerden gelen alıcılarla beraber yeni ralliyi tetikleyebileceğini düşünüyor. İşte nedenleri:

10.64 doların altında bir kapanıştan sonra, ApeCoin fiyatlandırması için yükseliş durumu pencereden atılacak. Bu eylemin bir sonucu olarak 9.64 dolara %10’luk bir düşüş tetiklenebilir. Alıcılar, APE’yi indirimli olarak satın alabilir ve daha sonraki bir tarihte piyasaya yeniden girmek için bir temel oluşturabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir