Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.351
% 1.29
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.351
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bu Hafta O 6 Altcoin’i İzleyin: İşte Olacaklar Listesi!

Tüm kripto para piyasası şu anda kırmızı bölgede. Örneğin Bitcoin (BTC) şu anda geçen haftaya %24 değer kaybetti. Şu anda 23,655.95 dolardan işlem görüyor. Bizde okurlarımızı bilgilendirmek için yakın tarihli kripto haberlerinden bazılarını derledik. Yaklaşan kripto etkinlikleri arasında stratejik ortaklıklar, ürün lansmanları, NFT madenciliği vb. yer alıyor. 6 altcoin projesinden haftanın en önemli haberlerine göz atalım.

Bu hafta 6 altcoin projesinden önemli haberler var

Dünyanın ilk lisanslı futbol videosu NFT pazarı RealFevr, 3. NFT airdrop’unu duyurdu. Duyuruya göre, airdorp 15 Haziran 2022’de, tam olarak 17:00’da gerçekleşecek. Ayrıca, indirime katılım, ilk gelene ilk hizmet esasına göre olacaktır.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, Web 3 freelancer platformu Hyve, yeni bir uygulama başlatacak. Uygulama, freelancer ‘lar ve potansiyel müşterilerin buluşması için elverişli bir ortam sağlayacak. Ayrıca Hyve (HYVE) uygulaması da 14 Haziran’da başlayacak. Ek olarak stratejik yeni özellikler içerecek. Hyve ayrıca şu anda Ethereum, Binance Smart Chain, Polygon ve Fantom gibi Blockchain’ler de mevcuttur.

Diğer yandan Sperax, kripto alanında gelir elde etmenin yeni ve daha iyi bir yolunu sunuyor. Bundan sonra, kullanıcılar ödüller kazanmak için Sperax SPA/USD toplayabilir. Böylece, çiftçilerin USD mevduatlarını korurken SPA token varlıklarından getiri elde edecekleri anlamına geliyor.

Ayrıca, yield farming Arbitrum’da kilitli veya kilitsiz ödüller kazanılmaktadır. Özellikle, farming lansmanı 13 Haziran 2022’de gerçekleşecek. Kullanıcıların SPA ve USD token yatırması gerekmektedir. Bunun karşılığında SPA token kazanılmaktadır.

Celo Camp demo günü yaklaşıyor

Yaklaşan demo günü, türünün beşinci günüdür. Program 14 Haziran 2022’de gerçekleyecek. Ayrıca Celo kampındaki en iyi takımlar Celo dapp’leri sunma fırsatına sahip olacaklar. Ayrıca, Celo Camp etkinliği sırasında toplam 10 finalist Celo tabanlı Dapp’lerini sunacak. Etkinliğin galibi 10.000 dolar cUSD Gold ödülü alırken, ilk ikincisi 5.000 dolar cUSD Silver ödülü alacak. Ayrıntılara aşağıdaki tweet’ten ulaşabilirsiniz.

Bu ay SparkPoint’te birkaç birinci sınıf güncelleme yapılacak. Buna göre 13 Haziran’da SparkPoint Ürün lansmanı canlı olarak yayınlanacak. Yine bu tarihte merakla beklenen ön sipariş de başlayacak. Bu arada, 15 Haziran 2022’de SparkSwap merkezi olmayan değişim (DEX) V2 erken önizlemesi gerçekleşecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir