Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.723
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.723
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bu DeFi Altcoin’inden Yeni Ortaklık: Fiyat Yeşillendi!

Kanadalı spor organizasyonu SailGP ekibi, Algorand Vakfı ile ortaklık yapılacağını duyurdu. DeFi altcoin projesinin şirketi bu ortaklıkla hedeflerine ulaşmak için Blockchain’den yararlanacak.

SailGP, DeFi altcoin ile ortaklık anlaşması imzaladı

Önde gelen bir spor organizasyonu olan Kanada SailGP Takımı, spor aktiviteleri yoluyla daha çevreci bir geleceği teşvik etmek için tasarlanmış bir hareket olan Blockchain projesi Algorand Foundation ile stratejik bir ortaklık duyurdu. Kısa bir süre önce yapılan bir basın açıklamasına göre, DeFi altcoin şirketi ile SailGP ekibi, yeni gelişen teknoloji olan Blockchain’i kullanarak sürdürülebilir bir geleceği teşvik etme konusunda benzer bir vizyonu paylaştığı için üç yıllık ortaklık kuruldu.

Kripto para birimi ile yapılan ortaklık, profesyonel yelkencilikte ilk Blockchain iş birliğini işaret ediyor. Kanada’nın SailGP Takımı’nın kurucusu Fred Pye, DeFi altcoin şirketi ile SailGP arasındaki ortaklığın spor ve teknoloji kombinasyonunun, kripto para birimlerinin büyümesini desteklemek için bir platform geliştirme konusunda benzersiz bir konuma sahip olduğunu belirtti. Pye ayrıca şu ifadeleri kullanıyor:

Kanada SailGP Takımı bu alandaki gelişmeye öncülük ediyor ve ligde, belki de tüm profesyonel yelkencilikte Blockchain’in olanaklarını sergileyen ilk takım olacağımızdan eminim.

Algorand büyümeye devam ediyor

Ömür boyu denizci ve dijital teknoloji girişimcisi olan Pye, kuruluşun yakın gelecekte hedefine ulaşmasını sağlamak için Algorand Vakfı’nı seçtiğini kaydetti. Gelişmeye tepki gösteren Algorand Vakfı CEO’su Staci Warden, Kanada SailGP Ekibi ile bir ortaklığa girme konusundaki heyecanını açıkladı ve Blockchain şirketinin teknolojisinin SailGP’nin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacağından emin olduğunu ekledi. Warden bu konuda şunları belirtiyor:

Algorand’ı benzersiz bir Blockchain olarak belirleyen benzersiz performans, güvenlik ve sürdürülebilirlik karışımını sergileyecek bir dizi girişimde ekiple iş birliği yapmayı dört gözle bekliyoruz.

Kanada’nın SailGP Takımı, Kanada’daki yeni nesil denizcilere ilham vermeye ve gençlerin olağanüstü sporcular olmalarını sağlamak için spora girmeleri için yeni fırsatlar yaratmaya odaklanıyor. Öte yandan Coinmuhendisi.com olarak daha önce belirttiğimiz üzere Algorand, herkesin Algorand protokolünün gücünden yararlanarak Blockchain teknolojisinin potansiyelinden yararlanmasına izin vermeyi amaçlıyor. Blockchain projesi, lansmanından bu yana, yedi gün içinde ağda 11 milyondan fazla işlemin kaydedilmesi de dahil olmak üzere önemli bir büyüme kaydetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir