Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.838
% 4.13
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.838
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu Altcoin’e Kurumsal Para Yağıyor! İşte 4 Nedeni

Geçtiğimiz haftalarda kısa sürede %30’un üzerinde yükselen Cardano, altcoin piyasasında tüm gözleri üzerine çekti. Şimdi, Cardano topluluğuna adanmış bir Twitter hesabı olan ADA Whale, bu ivmenin başka faktörlerden kaynaklandığını söylüyor.

Cardano, bu 4 faktörden dolayı kurumsal yatırım görüyor

ADA Whale, yaklaşmakta olan Vasil hard fork’la ilgili iyimser beklentilere ek olarak bazı katalizörleri listeledi. Popüler Twitter hesabı, “on/off chain’ler, hatalı stake mekanizmaları, VC yatırımları ve piyasadaki kaldıraçlı kaos” gibi başka nedenleri de sıralıyor.

Kripto kredi platformu BlockFi Perşembe günü, sorunlu kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in marj çağrılarını karşılayamadığına dair raporların ortasında müşterilerini tasfiye ettiğini doğruladı. Sektördeki en iyi riskten korunma fonu olan Three Arrows Capital veya 3AC’nin 400 milyon dolarlık tasfiyenin ardından başarısızlığın iflasın eşiğine olduğu biliniyor.

Bu raporları yorumlayan Blockchain analitik şirketi Nansen’e göre, ADA Whale’in da belirttiği üzere şu anda piyasaya “kaldıraçlı kaos” hakim. Mart ayında 10 milyar dolarlık varlık yöneten fon, marj çağrısı yapmadığı ve Bitcoin varlıklarını tasfiye ettiği için, 3AC’nin borç verenlerinin öne çıkmaya devam ettiği bildirildi.

Cardano, altcoin piyasasındaki kargaşanın ortasında güvenli liman rolünün üstleniyor

Sorunlu kredi platformu Celsius, Pazartesi günü, zaten kırılgan piyasayı vurgulayarak tüm para çekme işlemlerini durdurdu. Şirketin varlıklarının değeri, Ekim ayından bu yana yarıdan fazla azaldı. Bu da, şirketin ödeme gücü kalmaması konusunda soru işaretlerine yol açtı. CEL fiyatının değeri aynı süreçte %97 değer kaybetti.

Bitcoin ve Ethereum’dan çıkan kurumsal paranın yanında, Cardano geçen hafta tek pozitif girişlere sahipti. Coinmuhendisi.com olarak ayrıntıları bu makalede aktardık.

Coinshares, önceki hafta boyunca 102 milyon dolarlık negatif çıkış kaydetti. Bunun 57 milyon doları Bitcoin’den geldi. Böylece, şirketin aylık çıkışları 91 milyon dolara ulaştı. Ethereum’un da yaklaşık 41 milyon dolarla yıl içindeki toplam toplam çıkışları 387 milyon dolara ulaştı.

Cardano fiyat analizi

CoinMarketCap verilerine göre, piyasanın toplam piyasa değeri 1 trilyon doların altına düştü. Kripto para piyasası bu eşiği 2020’in sonlarında geri bırakmıştı. Yazım sırasında, 895 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Biraz toparlanmadan önce 0,4366 dolara düşen Cardano da önceki haftaya göre %17 değer kaybetti. Cardano ekibi, Vasil hard fork güncellemesi için planlamanın son aşamalarının tamamlandığını iddia ediyor. Bu güncelleme altcoin projesinin yeni yatırımcılar bulmasında etkili oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir