Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.674
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.674
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Bu Altcoin Onmilyonluk Yatırım Aldı: Fiyatı Haberle Fırladı!

Kripto sosyal yatırım platformu olan Zignaly, finansman anlaşmasında 50 milyon dolara yakın yatırım almayı başardı. Haberin kripto piyasasında duyulmasıyla birlikte, büyük kripto paraların kırmızıya boyandığı bir zamanda, altcoin fiyatı %20’nin üzerinde arttı. Ayrıntılar için Coinmühendisi.com okumaya devam ediniz.

Zignaly, 50 milyon dolar finansman anlaşması imzaladı

Zignaly, Lüksemburg merkezli alternatif yatırım grubu Global Emerging Markets’in (GEM) bir fonu olan GEM Global Yield LLC SCS ile 50 milyon dolara kadar bir finansman anlaşması imzaladı. Konuya ilişkin olarak Zignaly CEO’su Bartolome Bordallo basın açıklaması yaptı ve şunları söyledi:

GEM’den sağlanan bu finansman, şirketin önemli yeni ürün geliştirmeyi ve Zignaly platformunun küresel olarak benimsenmesini sağlamasını sağlayacak. Böylece kitleleri çok daha iyi bir yatırım yöntemiyle güçlendirebileceğiz.

Zignaly, kullanıcıların uzman kripto traderları ve yönetilen fonlarla yatırım yapabileceği, aktif olarak yönetilen yatırım hizmetleri sunmayı amaçlıyor. Önemli bir ayrıntı ise bu platformdaki yatırımcılar sadece kar elde ettikleri takdirde ücret ödüyorlar. Şirket, platformun portföylerine dijital varlıklar eklemek isteyen yatırımcılar için giriş engellerini azalttığını ve riskli alım satım ve karar vermeyi uzman traderlara ve fonlara bıraktığını söylüyor.

Altcoin, yatırımları kaptı, fiyatı fırladı

Zignaly altyapısı, Ethereum, Polygon, Solana, Avalanche ve BNB Chain (eski adıyla Binance Smart Chain) dahil olmak üzere bir dizi Blockchain’de satışları ve ilk DEX tekliflerini (IDO) destekliyor. Platform ayrıca, yerel Zigcoin (ZIG) tokeni tarafından destekleniyor. Şirkete göre, Zignaly platformunun üyelerinin de dahil olduğu 300’den fazla trader ve fon yöneticisi portföylerine 120 milyon dolardan fazla yatırım yaptı.

Yatırım haberinin duyulmasıyla altcoin fiyatı %20’nin üzerinde artış kaydetti. CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri bakımından 701. sırada yer alan Zignaly’nin yerel tokeni Zigcoin (ZIG), yazının yazıldığı sıralarda 0,06188 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte altcoin, yaklaşık 6 ay önce görmüş olduğu tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,2129 dolardan %71,5 uzakta bulunuyor.

Zigcoin (ZIG) günlük fiyat grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir