Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.692
% 5.60
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.692
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bu Altcoin Önemli Ortaklığa İmza Attı: Fiyat Sıçradı!

Kripto para hizmeti sağlayıcısı Nexo, ödeme devleri Mastercard ve DiPocket ile yapılan bir ortaklık sonucu kripto para destekli bir kredi kartı hizmeti başlattı. Bu hizmete öncelikle Avrupalı kullanıcılar erişebilecek. Gelişmeyle birlikte Nexo’nun altcoin projesi NEXO, ivme kazandı. İşte detaylar…

NEXO, Mastercard ve DiPocket ile ortaklık kurdu

Litvanya merkezli kripto para platformu Nexo, kripto destekli bir kredi ile tarafından desteklenen bir kart hizmeti duyurdu. 13 Nisan 2022 Çarşamba günü yapılan açıklamaya göre, Nexo’nun Avrupa’daki kullanıcıları, kripto para birimlerini ve dijital varlıklarını teminat olarak kullanarak ödemelerini gerçekleştirebilecek. Şu anda, girişim ​​bir kripto kredisi olarak faaliyet gösteriyor ve yatırımcılara stratejik faiz ürünlerinde yüksek getiri ve kazanç sağlıyor. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Nexo, denetime tabi bir dijital varlık hizmet sağlayıcısıdır.

Nexo kullanıcıları, Euro gibi geleneksel fiat para birimleriyle ve USDC gibi Blockchain destekli stablecoin’lerle, Bitcoin ve Ethereum ile ifade edilen bir kredi limitine erişebilecek. Ayrıca, kullanıcılar tokenlarının değerinin yüzde 90’ına kadarını anında harcama seçeneğine sahip olacaklar. Yeni özellik, kurumsal ödeme portalı DiPocket ve küresel fintech kart sağlayıcısı Mastercard ile yapılan bir anlaşma ile kolaylaştırıldı.

Altcoin fiyatı yükseliş yaşadı

Gelişme hakkında konuşan şirketin kurucu ortağı ve yönetici ortağı Antoni Trenchev, yatırımcıları kripto paralarını gerçekten harcamadan ödeme yapmak için araçlarla donatma gereğini vurguladı. Trenchev, Nexo Card’ın Mastercard ve DiPocket ortaklığıyla Avrupa’da piyasaya sürülmesi, bizim için büyük bir kilometre taşı ve mevcut finansal ağ ile dijital varlıklar arasındaki muazzam sinerjinin en son kanıtı,” ifadelerini kullandı. Söz konusu kart fiziksel olarak da istenebilecek. NEXO harcamalarında ise ödemelerin yüzde 2’si geri alınabilecek.

Ayrıca Apple ve Google ödeme entegrasyonları da sağlanacak. Nexo daha önce 2022’nin başlarında önemli Avrupa yargı bölgelerinde kripto kredi kartının kullanımını denemişti.  Son gelişmenin ardından NEXO, 2.28 dolardan 2.45 dolara kadar yükseldi. Yazım sırasında 2.42 dolardan el değiştiren altcoin, son 24 saat içerisinde yüzde 2.8’lik bir artış yaşamış durumda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir