Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.975
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.975
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance Önemli Duyuru Yaptı: Bu 12 Altcoin’e Dikkat!

İşlem hacmiyle en büyük kripto para borsası olan Binance, toplamda 12 altcoin’i kapsayan beş yeni duyuru paylaştı. İşte duyuruların içeriği…

Binance Loans platformuna yeni varlıklar eklendi

Borsa, Binance Loans platformuna teminat varlıkları olarak ASTR, IOTX ve KNC’yi ekledi. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Loans platformu, desteklenen kripto varlıkları, faiz oranları, teminat varlıkları ve piyasa koşullarına ve dahili risk yönetimine dayalı olarak maksimum ödünç verilebilir limitler için çok çeşitli seçenekler sunar.

Mobox (MBOX) ödülleri duyuruldu

14-21 Nisan Promosyon süresi boyunca belirli bir referans bağlantısı aracılığıyla bir Binance hesabına kaydolan tüm yeni kullanıcılar, toplamda 20.000 dolarlık MBOX tokenından oluşan bir hoş geldin hediyesi almaya hak kazanacaktır. Ancak bu ödüllerin sınırlı olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca promosyon süresi boyunca üç farklı görevi tamamlayan kullanıcılara da 30.000 dolarlık ödül havuzundan MBOX tokenı dağıtılacak.

Binance, New BitShares (NBS) ağ güncellemesini ve hard fork’unu destekliyor

Binance’in bir diğer duyurusuna göre borsa, New BitShares (NBS) ağındaki ağ yükseltmesini ve hard fork’u destekleyecektir. NBS ağındaki bu güncellemenin 15 Nisan 2022’de, Türkiye saati ile yaklaşık 15.05’te gerçekleşmesi bekleniyor. Bu doğrultuda, işlemlerde bir aksama olmaması amacıyla NBS para yatırma ve çekme işlemleri yarın yaklaşık 14.05’te askıya alınacak. NBS ticareti, yükseltme ve hard fork sırasında etkilenmeyecektir.

Bu altcoin’ler doğrudan kredi/banka kartları ile satın alınabilecek

Binance’te banka/kredi kartlarıyla satın alınabilecek çeşitli fiat paralara dayalı yeni coin’ler eklendi. Kullanıcılar artık kredi/banka kartlarını kullanarak büyük fiat para birimleriyle ACM, GHST, MULTI, RAMP ve VTHO satın alabilirler. Bunlar için desteklenen fiat paralar arasında AUD, BRL, EUR, GBP, NZD, RUB, UAH’nin yanı sıra Türk Lirası da bulunuyor.

Türk Lirası paritelerine yeni eklemeler

Son olarak borsa, GMT ve WAVES kripto paralarının Türk Lirası (TRY) çiftlerini borsaya eklediğini duyurdu. GMT/TRY ve WAVES/TRY ticareti yarın, 15 Nisan 2022’de, TSİ 13.00’te başlayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir