Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$60.548
% 5.37
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.548
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Bu Altcoin’ in Fiyatı Uçtu: Piyasanın Tersi Yönünde Hareket Etti!

Hedera Hashgraph (HBAR) Altcoin

Son zamanlarda kripto piyasasında genel bir düşüş olsa da Hedera Hashgraph (HBAR) Altcoin fiyatı yükseliş yaşadı. HBAR token yüzde 10 yükseliş yaşayarak 0,076 dolar seviyesine çıktı.

HBAR Grafiği

Bu hızlı yükselişin ardında tabiki de bir olumlu haber var. Bugün Hedera Hashgraph (HBAR) ekibi Suudi Arabistan’ da kurulacak DeepTech Venture Studio projesinin lansmanını açıkladı.

Yapılan bu proje Suudi Arabistan’ın petrol haricindeki gelir kaynaklarını çeşitlendirmek açısından önemli bir adımdır. Ayrıca 250 milyon dolarlık olan bu Stüdyo projesi, yapay zeka (AI) kuantum teknolojisi gibi alanlarda gelişmeyi planlıyor.

Hedera’ nıın bilindiği gibi Google, IBM, ServiceNow, LG gibi şirketlerle partnerlikleri var. Bu da kripto piyasasında projeyi ve altcoinini önemli bir yere koyuyor. Bunların yanı sıra Küresel varlık yöneticisi Abrdn tokenize çözümler geşitirmek için Hedera platfromunu kullanıyor.

Hedera (HBAR) Altcoin Yükselişini Etkileyen Diğer Gelişmeler

  • Hedera Hashgraph (HBAR) Yönetim Konseyine Hitachi şirketi dahil oldu.
  • Avustralya Ödeme Plus (AP+) ile anlaşma yapıldı. (Avustralya Ödeme Plus 150 taneden fazla Banka ile bağlantısı olan bir ödeme şirketidir.)

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version