Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.072
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.072
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bu Altcoin, Balina Çılgınlığının Ardından Selloff Görebilir!

Analistlere göre piyasa katılımcıları varlıklarına daha fazla token ekledikçe altcoin projesi Cardano (ADA) yakında patlayabilir. Bununla birlikte analistler, Cardano’nun, son birkaç günde önemli kazanımlar elde ettikten sonra kritik bir direnç bariyerine ulaştığını kaydediyor ve altcoin projesinin önemli bir kırılmanın eşiğinde olabileceğini belirtiyorlar. Ayrıntılar için Coinmühendisi.com okumaya devam ediniz.

Cardano balinalarının varlıklarında önemli bir artış var

Cardano, satın alma baskısının artmasının ardından son iki gün içinde yaklaşık %18 oranında ralli yaptı. Büyük yatırımcılar portföylerine daha fazla ADA eklemek için acele ediyor gibi görünüyor. Santiment’in holder dağıtım tablosu, son 48 saat içinde çok sayıda satın alma teklifinin karşılandığını gösteriyor. Davranışsal analitik firması, orta büyüklükteki Cardano balinalarının varlıklarında önemli bir artış tespit etti.

100.000 ile 1 milyon ADA arasında tutan adresler, 27 Şubat’tan bu yana varlıklarına 16 milyondan fazla token ekledi. Yukarı yönlü baskıdaki ani artış, milyonlarca dolara eşit. Analistler, satın alma çılgınlığı devam ederse, Cardano’nun daha fazla ilerleme ve daha önemli kazanımlar elde etme yeteneğine sahip olabileceğini belirtiyor.

Kaynak: Santiment

“Altcoin, bu destek seviyesini koruyamazsa selloff görebilir”

IntoTheBlock’un “In/Out of the Money Around Price” (IOMAP) modeli, Cardano’nun trendinde 1,10 doların çok önemli bir rol oynadığını tahmin ediyor. İşlem geçmişi, bunun altcoin projesinin en büyük arz engellerinden biri olduğunu gösteriyor. Burada, 450.000’den fazla adres daha önce 7,2 milyardan fazla ADA satın aldı. Analistlere göre, kritik direnç duvarı, son satın alma baskısının bir kısmını emebilir. Bununla birlikte analistler, Cardano bunu kesmeyi başarırsa, fiyatının bir sonraki önemli direnç olan 1,34 dolara ilerleyebileceğini söylüyorlar.

Kaynak: Into TheBlock

Analistlere göre, Cardano son birkaç günde iyi performans göstermesine rağmen 0,90 doların üzerinde işlem görmeye devam etmeli. Analistler, destek olarak bu seviyenin korunamaması durumunda, yatırımcılar arasında panik yaratabileceğini ve potansiyel olarak bir selloff görebileceğini belirtiyor. Bu durumda, ADA’nın 0,85 dolara, hatta 0,50 dolara kadar dalabileceğini hatırlatıyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir