Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.200
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.200
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bu 8 Altcoin İzleme Listenize Ekleyin: 2022’nin Coinleri!

Kripto piyasasında son zamanlarda yeniden yüksek bir volatilite gözlemleniyor. Bununla birlikte analist Julia Magas 2022 yılının devamında izlenmesi gereken altcoin projelerini açıklıyor. Detaylar haberimizin devamında…

MATIC ve SOL bu yılın dikkat çeken isimleri arasında

Analist Julia Magas’a göre bu yılın dikkat çeken ilk ismi olan Polygon düzenli olarak büyük yatırımcıların ilgisini çekiyor ve kripto piyasası yükselirse diğerlerinden daha fazla kazanabilir. 2021’deki patlayıcı büyümesine rağmen, token daha fazla değer kazanma potansiyelini sürdürüyor. Polygon’un ölçeklendirme çözümleri, MATIC’in popülerliğini ve çekiciliğini artırıyor. Kasım 2021’de Polygon’daki geliştiriciler, Miden adlı ZK-Rollups tabanlı Ethereum ölçeklendirme çözümünü tanıttı. Ayrıca, Polygon ekibi geçen yıl NFT ekosistemi ve GameFi sektörüne odaklanan yeni bir bölüm olan Polygon Studios’u duyurdu. Analiste göre yeni ve popüler sektörün gelişimi de altcoin projesinin değerini artırabilir.

Popüler altcoin Solana’nın ekibi, bu yıl olası büyüme beklentilerine yer açan yol haritasının uygulanması üzerinde çok çalıştı. Önemli haberler arasında, 23,5 milyar dolarlık cirosu ile en büyük NFT pazarı olan OpenSea’nın takdirini kazanan Phantom cüzdanın piyasaya sürülmesi yer alıyor. Öte yandan analiste göre Solana’nın en büyük NFT platformu olarak tanıtılması, SOL fiyatını bu hafta zaten yüzde 6 arttırdığı için SOL talebini büyük olasılıkla artıracak. Ağ, güvenlik ve ademi merkeziyetçilik açısından hala geride kaldığından bazen kesintilere yol açıyor. Bununla birlikte, node sayısı istikrarlı bir şekilde artıyor ve 39,7 milyar dolarlık bir sermaye ile Solana, Coinmarketcap sıralamasında altıncı sırayı hedefleyen Ripple’a meydan okuyor.

Luna ve DOT da bu yıl izlenmesi gereken altcoin projelerinden

Analist Julia Magas’a göre LUNA, artan jeopolitik gerilimler arasında toplumda yayılan söylentilerden yararlanabilir. Daha önce, merkezileştirilmiş stablecoinlerin ikincil nitelikleri, en çok tartışılan özellikleri haline geldi. Magas’a göre orta vadede, Dai (DAI) ve TerraUSD (UST)’nin popülaritesi artacak, ardından likiditede bir artış ve dolaşımdaki token arzı, artan varlıkları destekleyecek dondurulmuş varlıkların hacimlerinde bir artışa yol açacak. Varlıkların dondurulması, açık piyasada arzın azalmasına neden olurken, analiste göre arz ve talep arasındaki ilişkide bir dengesizlik yaratacak ve böylece orta ve uzun vadede Terra (LUNA) fiyatının büyümesine katkıda bulunacak.

Analiste göre izlenmesi gereken bir başka proje olan Polkadot’un değeri son 12 ayda yüzde 191 arttı. Önümüzdeki yıl, token, değer kazanma rallisine devam edebilir. Magas’a göre bunun sebeplerinden biri, 2022’nin sonunda altcoin ağındaki ilk parachain müzayedesinin başlatılması olabilir. Polkadot, yalnızca yatırımcılardan değil, aynı zamanda Polkadot’a giderek daha fazla göç eden ve projelerini orada başlatan teknoloji meraklısı kullanıcılardan da destek aldı. Platform, trader’lar, yatırımcılar ve hatta geliştiriciler dahil olmak üzere farklı kullanıcı kategorilerini platformu kullanmaya çekmeyi başardı.

LINK, DOGE ve 2 diğer altcoin’e yakından izlemek gerek

Chainlink (LINK), hem DeFi’nin hem de özellikle oracles’ın geliştirilmesinden yararlanabilecek bir başka öncü proje olarak nitelendiriliyor. coinmuhendisi.com olarak analizlerini yakından takip ettiğimiz Julia Magas’a göre 2021 boyunca fonlarını bu token’a akıtan yatırımcıların beklentileri bu yıl gerçekleşebilir. Geçen yıl, altcoin yıldırım hızında büyüme gösterecek zamana sahip değildi, ancak LINK, tarihsel zirvesini güncelleme potansiyelini koruyor.

Analiste göre sadece yatırımcılardan oluşmayan çok güçlü ve benzersiz bir topluluğa sahip olan Dogecoin’in Elon Musk markasına yüksek oranda bağlanması nedeniyle topluluk, milyarderin kripto piyasasıyla ilgili yaptığı açıklamalara patlayıcı bir şekilde tepki veriyor. Musk geçen yılın mayıs ayında Dogecoin tarafından finanse edilen Doge-1 uydusunun lansmanını duyurdu. Bu durum küresel medyada benzeri görülmemiş yüksekliklere yükselebilir. Magas’a göre bu da viral bir etkiyi tetikleyerek altcoin fiyatında bir büyüme ile sonuçlanabilir. Analiste göre son olarak Cardano (ADA) ve Aave (AAVE) de önümüzdeki 12 ayda etkileyici bir büyüme gösterebilir. AAVE ekibi kısa süre önce, gelecekte fiyatının yükselmesine katkıda bulunabilecek bir mobil cüzdan oluşturma planlarını duyurdu. Analistlere göre yaklaşan bir dizi teknik yükseltme, ADA’nın finansal bileşeni üzerinde de olumlu bir etkiye sahip olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir