Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.378
% 2.90
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.378
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

25’ten Fazla Sinyali Çıktı! İşte Bu 2 Altcoin İçin Yeni Tahmini

Solana (SOL) ve Terra (LUNA)’nın piyasa değerleri geçen hafta %23’ten fazla düştü. Analistlere göre her iki altcoin projesi de artık kaderlerini belirleyecek olan başarma veya bırakma noktalarında bulunuyor. Analistler bir destek veya direnç kırılmasının, her iki varlık için de önemli bir hareketle sonuçlanabileceğini belirtiyor.

Altcoin projesi Solana için tahminler hangi yönde?

Solana (SOL), geçen hafta önemli kayıplar yaşadıktan sonra kritik destek bölgelerine ulaştı. Yine de, satın alma baskısı altcoin için henüz toparlanmadı. Analistler, Solana için şu değerlendirmeyi yapıyor:

Solana şu anda dört saatlik grafiğinde geliştirilen paralel kanalın üst sınırını test ediyor. Alım satım geçmişi, SOL’nin bu direnç trend çizgisine her yükselişinde bir ret meydana geldiğini ve fiyatların kanalın alt kenarına geri çekilmesine yol açtığını gösteriyor. Benzer bir piyasa tepkisi, Katman-1 tokeni’nin 108 dolar destek seviyesinden geçtiğini görebilir ve %10’luk kanalın alt trend çizgisine doğru 100 dolar civarına geri çekilebilir.

Yine de analistlere göre Solana, 5 Mart’tan bu yana kanalın üst sınırını üç kez test ettiğinden, direnç zayıflıyor olabilir. Analistler, SOL’nin mevcut fiyat seviyelerinin kritik olduğunu, çünkü dört saatlik belirleyici bir mum çubuğun 115 doların üzerinde kapanış kötümser görünümü geçersiz kılabileceğini hatırlatıyor. Ayrıca analistler, çok önemli arz duvarının aşılması durumunda SOL’ün 124 dolara yükselebileceğini belirtiyor.

Tom DeMark, LUNA için satın alma sinyali verdi

Terra’nın yerel tokeni da trendinde önemli bir noktada oturuyor. Tom DeMark (TD) Sequential indikatörü kısa süre önce LUNA’nın 12 saatlik grafiğinde kırmızı dokuz mum şeklinde bir satın alma sinyali verdi. Bahse konu indikatörün başarılı sinyallerini Coinmuhendisi.com’un bu makalesinde de bulabilirsiniz. Analistlere göre LUNA için boğa formasyonu, bir ile dört mum çubuğunun yükselmesini öngörüyor, ancak satın alma baskısı henüz başlamadı. Analistler, şu seviyelere dikkat çekiyor:

Bu zaman çerçevesi içinde 91 dolar olan 100 saatlik üstel hareketli ortalama, LUNA’nın daha fazla düşmesini engelleyen tek destek seviyesi. Bu arada, 100 dolardaki 50 saatlik üstel hareketli ortalama, herhangi bir yukarı yönlü fiyat hareketini reddederek direnç görevi görüyor. Bu fiyat cebinin dışında yalnızca 12 saatlik bir mum çubuğu, TD kurulumu tarafından sunulan iyimser tezin doğrulanıp doğrulanmayacağını belirleyebilir.

Analistler, belirsiz görünüm nedeniyle, trader’ların mevcut fiyat seviyelerinde sabırlı olmaya çalışacaklarını belirtiyor. Analistlere göre, direncin üzerinde belirleyici bir kapanış LUNA’yı 110 dolara fırlatabilirken, desteğin kırılması 82 dolara düşüşle sonuçlanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir