Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.744
% 1.93
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.744
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bu 4 Metaverse Coin Bombayı Patlattı: Binance ve Listeleme Haberleri!

Yakın zamanda çeşitli metaverse coin projelerinden önemli haberler geldi. Bunların arasında kripto para borsalarında listelenmeler, Binance’in MVB listesine katılım gibi duyurular yer alıyor. İşte detaylar…

ApeCoin Bittrex’te listeleniyor, Shopping.io ile entegre oluyor

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere ApeCoin, Bored Ape Yacht Club NFT üyelerini ödüllendirmek ve kripto para biriminde Metaverse ve Web3 alanına girmek için geçen ay tokenını piyasaya sürdüğünde manşetlere çıktı. CoinMarketCap’e göre, piyasa değerine göre beşinci en büyük Metaverse coin’i olan ApeCoin, 4 Nisan’da USDT-APE çiftiyle Bittrex’te listelendi.

Öte yandan, önde gelen çevrimiçi kripto alışveriş platformu Shopping.io, desteklenen kripto para birimleri listesine ApeCoin’i ekledi. Yani kullanıcılar APE’i kullanarak Amazon, Walmart, HomeDepot ve eBay gibi büyük şirketlerden online olarak ürün satın alabilecek.

Revomon, Binance’in Most Valuable Builder programına dahil oldu

MVB programı, Blockchain ekosistemindeki en iyi dApp’leri ve oluşturucuları hızlandırmak için Binance tarafından oluşturuldu. MVP programının 4. edisyonu, Revomon’u da dahil ediyor Revomon ekibine Binance Funds ve Binance Labs ile eğitime erişim sağlayarak, analiz etmelerine izin veriyor.

Metaverse coin CEEK VR, KuCoin ve Huobi’de listeleniyor

Haziran 2018’de piyasaya sürülen CEEK VR (CEEK), müzik ve canlı konserler için popüler olan bir metaverse coin’dir. CEEK dün Huobi Global’in tokenı 8 Nisan’da, yani bugün listeleyeceğini duyurdu. Ayrıca KuCoin, yarın 8 Nisan’da CEEK listesini de duyurdu. CEEK, bu duyuruların ardından yükseliş yaşadı ve piyasa değerine 100 milyon doların üzerinde kazanç sağladı ve mevcut piyasa değerini 445 milyon doların üzerine çıkardı.

Metaverse coin Decentraland, masaüstü istemci beta versiyonunu piyasaya sürdü

Decentraland’ın Masaüstü istemcisi artık yayında. Projenin resmi açıklamasında “Masaüstü İstemcisi ile Decentraland ziyaretiniz daha iyi performans ve grafiklerle daha hızlı ve daha istikrarlı olmalıdır. Genel olarak size daha sürükleyici bir deneyim sunmalıdır ki bu her zaman hedeflediğimiz bir şeydir,” ifadeleri kullanılıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir