Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.317
% 2.39
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.317
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bu 2 Altcoin’e Dikkat: Yatırım ve Satın Alma Var!

Fonlar, bono kuponlarının satışı ve yeni iZiSwap haberleriyle iZUMi Finance (IZI) piyasada toparlandı. Metaverse altcoin projesi Sandbox (SAND), Cualit’i satın alarak Güney Amerika’da genişlemeye devam ediyor.

DeFi altcoin iZUMi Finance, 30 milyon dolar yatırım aldı

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, firma Cuma günü yaptığı açıklamada, multi-chain bir merkezi olmayan finans (DeFi) platformu olan iZUMi Finance’in tahvil kuponları satışı ve iZUMi Bond USD (iUSD) üzerindeki alacakları yoluyla 30 milyon dolar topladığını söyledi.

Singapur merkezli iZUMi Finance, likidite hizmetleri veya bir varlığın nakde veya başka bir varlığa dönüştürülmesi imkanlarını sunuyor. DefiLlama verilerine göre, platform Ethereum, BNB Chain, Polygon ve Arbitrum Blockchain’lerinde konuşlandırılıyor ve toplam kilitli değerde (TVL) yaklaşık 58 milyon dolar var.

Finansmanın yanı sıra, iZUMi, yeni bir otomatikleştirilmiş piyasa yapıcı (AMM) protokolü ve iUSD tokeni kullanan yeni iZiSwap merkezi olmayan borsasını (DEX) duyurdu. iZUMi kurucu ortağı Jimmy Yin bir basın açıklamasında, şunları söyledi:

Likidite, DeFi’deki büyümenin katalizörüdür. Ayrıklaştırılmış Likidite AMM ve iUSD’nin piyasaya sürülmesiyle, iZUMi Finance, likiditenin önündeki engelleri ortadan kaldırıyor ve DeFi’yi piyasa katılımcıları için daha çekici ve verimli hale getiriyor.

Sandbox, Uruguaylı teknoloji firmasını satın aldı

Animoca Brands yan kuruluşu The Sandbox, Web3 ekosistemi ve Blockchain endüstrisinin ilerlemesini hızlandırmayı amaçlayan Uruguaylı teknoloji şirketi Cualit’i satın aldı. Anlaşmanın açıklanmasından kısa bir süre sonra, altcoin fiyatı yaklaşık %12 arttı. Bununla birlikte, yazının yazıldığı sıralarda SAND, kazançlarını geri vererek 1,26 dolara geriledi.

Her iki taraf da güçlerini birleştirme ve Web3 ve Blockchain evrenindeki yenilikleri teşvik edebilecek bir altyapı geliştirme sözü verdi. Anlaşmadan önce The Sandbox, Cualit ve kurucu ortakları olan Perez kardeşler ile bir yıldan fazla bir süredir yakın bir şekilde çalıştı. Anlaşmayı imzaladıktan sonra, Güney Amerika örgütünün adı The Sandbox Uruguay olarak değiştirildi.

Cualit, son on yıldır Blockchain endüstrisine derinden dahil oldu. Uruguay’daki birçok şirkete ve projeye teknolojik olarak yardım etti ve ulusun dijital dönüşümü için lobi yaptı. Yeniden markalaşmış bir varlık olarak, ana odak noktası The Sandbox’ın çabalarını desteklemeye geçecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir