Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.038
% 7.09
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.038
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

2 Milyarderden Düşüş İçin Bitcoin ve Altcoin Tavsiyeleri!

Kanadalı iş adamı Kevin O’Leary, yakın zamanda yaptığı bir röportajda, Bitcoin (BTC) konusunda yükselişe devam ettiğini söylüyor. Bir diğer ünlü kripto para yatırımcısı ve girişimci Michael Novogratz ise, mevcut altcoin piyasası durumuyla ilgili endişelerini paylaşıyor.

Kevin O’Leary, büyük düzeltmeye rağmen BTC’de hala yükselişte

Kanadalı iş adamı Kevin O’Leary, Stansberry Research ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, kripto konusunda yükselişe devam ettiğini söylüyor. O’Leary, Bitcoin tahminlerinin hiçbir zaman doğru olmadığını iddia ederek, “hiç kimsenin” volatilitesini doğru bir şekilde tahmin edemediğini de sözlerine ekliyor.

Bitcoin (BTC)’nin enflasyona karşı bir önlem olacağı varsayımının ‘tamamen yanlış’ olduğunu belirten O’Leary, Bitcoin’in değişken kalacağını tahmin ediyor. Bunu Amazon’un son 15 yıldaki performansıyla karşılaştırdı. Ayrıca O’Leary, SEC’in henüz bir Bitcoin borsasında işlem gören fonu onaylamadığı için Bitcoin’in kurumsal olarak benimsenmesiyle ilgili anlatının doğru olmadığını yineliyor.

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere O’Leary, şimdi silinen bir tweet’te Bitcoin’in Nisan ayında dünyanın rezerv para birimi olacağını öngörüyordu. Öte yandan 2019’da lider kripto para birimini ‘çöp’ olarak nitelendiren Kanadalı yatırımcılar, 2020’de kripto paralara

Bitcoin (BTC) boğası Mike Novogratz: Dipleri toplamak tehlikeli

Ünlü kripto para yatırımcısı ve girişimci Michael Novogratz, mevcut altcoin piyasası durumuyla ilgili endişelerini paylaştı. “Dipler için en iyi zamanlar henüz gelmedi” diyen Novogratz, büyük altcoin fiyatlarının Aralık 2017’nin en yüksek seviyelerine kıyasla %95 düştüğü 2018 Kripto Kışının üzücü zamanlarını hatırlattı.

https://twitter.com/novogratz/status/1527614092156051458?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1527614092156051458%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Fbitcoin-btc-bull-mike-novogratz-on-altcoins-carnage-picking-bottoms-is-dangerous

Novogratz’a göre, 20 Mayıs 2022’ye kadar altcoin’ler çoğunlukla sadece %80 çöktü. Bu nedenle Novogratz, onlar için büyük bir dezavantaj potansiyeli olduğunu düşünüyor ve kripto traderlarının piyasa döngüsünün bu aşamasında yerel dipler aramamaları gerektiğini belirtiyor. Novogratz’a göre, en azından bu strateji kısa vadede karlı olmayacak.

Bu arada Michael Novogratz’ın, Terra (LUNA) ekosisteminin en tutkulu savunucuları arasında olduğunu da hatırlatmakta fayda var. Ünlü milyarder, TerraUSD (UST) çöktüğünde ise “başarısız olan büyük fikir” diyerek kendini savundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir