Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.801
% 5.21
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.801
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu 10 DeFi Altcoin’i Önemli Duyurular Yaptı: İşte Bilmeniz Gerekenler!

DeFi altcoin piyasası, Blockchain ve kripto para birimi alanının en çok aranan yönlerinden biri. Bu nedenle, coinmuhendisi.com olarak okuyucularını DeFi alanındaki en son haberlerden haberdar etmek için, geçen haftanın en iyi DeFi güncellemelerinden bazılarını da derledik.

İşte haftanın kaçırmamanız gereken DeFi altcoin haberleri

Hızla yükselen NFT platformu tofuNFT, Astarbots ile ortaklığını duyurdu. Sonuç olarak, AstarBots’un 8.800 piksellik bot koleksiyonu tofuNFT’de mevcut olacak. Ayrıca, tofuNFT, daha önce Binance Chain üzerindeki en büyük NFT pazarı olan SCV Finance olarak biliniyordu.

DeFi platformu Horizon Protocol yakın zamanda Chainlink “price feed” veri akşını entegre etti. Bu nedenle, Chainlink veri akışı, Horizon’a güvenilir ve doğru varlık fiyatlarına erişim sağlayacak. Ayrıca entegrasyon, popüler Blockchain Binance Chain’de (BSC) gerçekleşti.

Arbitrum ile stratejik olarak ortak olduğu için, Request Finance’inde kripto faturalandırması ve bordrosu kolaylaştı. Duyuruya göre, Arbitrum artık Request Finance’de daha hızlı ve daha ucuz faturalandırmayı ve maaş bordrosunu kolaylaştıracak.

Celer Network, yakın zamanda Clover Finance ile stratejik bir ortaklığa girdi. Ortaklık, Clover’ın önerdiği EVM Blockchain ile diğer katman 2 Blockchain’ler arasında multi chain bir varlık köprüsünün başlatılmasını kolaylaştırmaya yardımcı olacak.

Merkezi olmayan NFT platformu Solv Protocol, borç verme ve kaldıraç ticareti protokolü OpenLeverage ile ortaklık kurdu. 22 Şubat’ta başlayan ödül etkinliğinin 1 Mart 2022’de sona ermesi planlanıyor.

Popüler Güney Kore borsası Coinone, LABEL Vakfı’nın kripto para birimi LBL için destek ekledi. Bu nedenle, mevcut ticaret çifti LBL/KRW olacaktır. Ayrıca, resmi olarak listeleme 24 Şubat 2022’de gerçekleşti.

Avalanche tabanlı AMM platformu Platypus Finance, white list’e Echidna, Vector ve Yield Yak’ı ekliyor. Bu nedenle, duyuruya göre, bu eklemeler ancak kodlarının ve sunulan denetim raporlarının derinlemesine incelenmesinden sonra mümkün olmuştur.

Kripto para piyayası, ilk EVM uyumlu ZK rollup’ı karşılamaya hazırlanıyor. Bu nedenle, toplama kısa süre önce popüler halka açık Blockchain Ethereum’da test ağını başlattı.

Solana tabanlı metaverse finans protokolü Larix, Chainlink’in ve onun güvenilir price feed’lerinin desteğini alıyor. Sonuç olarak, duyuruya göre Larrix, Solana’daki borç verme ve ödünç alma faaliyetlerini güvence altına almak için Chainlink price feed veri akışını kullanacak.

Son olarak, Avalanche tabanlı AMM protokolü Platypus, yerel USDT havuzu için destek ekledi. Sonuç olarak havuz, kullanıcılarına Bitfinex’ten Avalanche’a USDT basma fırsatı sunan heyecan verici APY’lerle birlikte geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir