Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.880
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.880
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Brezilya’nın En Büyük Bankası Itau Unibanco Kriptoya Adım Attı!

Itau Unibanco

Brezilya’nın en büyük bankası ve Latin Amerika’nın önde gelen kredi kurumlarından olan Itau Unibanco, müşterileri için Bitcoin ve Ethereum alım satım hizmetini başlattığını duyurdu.

Dijital Varlıklar Başkanı Guto Antunes, bu hizmetine gelecekte diğer kripto para birimlerini de eklemek isteyerek, dijital varlık alanında hizmetlerini genişletmek istediklerini vurguladı. Antunes, Itau kullanıcılarına dijital varlıklar için gelişmiş güvenlik sağladığını belirtti.

“Stratejik planımız, ülkenin kripto para birimleri için düzenlemelerini yakından takip ederek kripto varlık portföyümüzü genişletmektir.” Antunes

Itau

Itau Unibanco’nun kripto ticaretine girişimi, yerel kripto borsalarının yanı sıra, Binance gibi uluslararası büyük kripto borsalarına da rakip olarak konumlandırılıyor.

Bu adımın, yerel iki şirketin kripto piyasasından ayrıldıklarını duyurduktan yaklaşık bir ay sonra kritik bir zamanda geldiği belirtildi. Brezilya’nın en büyük yatırım şirketlerinden biri olan XP, kısa süre önce neden belirtmeden kripto hizmetlerini sonlandırırken, JBS’yi de bünyesinde barındıran J&F holdingine ait finansal hizmet firması PicPay, piyasa düzenlemelerindeki belirsizlikleri neden göstererek faaliyetlerini sonlandırdığını açıkladı.


Bu içeriğimize de göz atın:

Richard Teng Boğa Sinyali Verdi!

 


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için BURAYA tıklayarak bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir