Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.743
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.743
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Borsaya 3 Milyon MATIC Transfer Edildi!

Spot On Chain’den elde edilen son veriler, önemli bir cüzdanın Kraken Borsasına 3 milyon MATIC token yatırdığını gösteriyor. Yapılan analiz sonuvunda yatırılan MATIC’in değerinin yaklaşık 2,85 milyon dolar olduğunu ortaya koyuyor.

Bu yatırmaya rağmen cüzdanda hala değeri 16 milyon doların üzerinde olan yaklaşık 16,8 milyon MATIC bulunuyor.

Özellikle bu cüzdanın, Polygon tarafından 2021’de satın alınan bir ZK toplama ağıyla ilişkili olması, bu para yatırma işleminin bir satışın başlangıcı mı yoksa tek seferlik bir olay mı olduğu konusunda spekülasyonlara yol açtı.

Polygon’da Hacim Artışı

CoinMarketCap’te son 24 saatteki Polygon hacmi incelendiğinde neredeyse %8’lik bir artış olduğu ortaya çıktı. Santiment’te son iki gündeki hacim eğiliminin daha ayrıntılı analizi, hacmin haftalardır görülmeyen seviyelere ulaştığını gösterdi.

16 Şubat’ta itibaren hacim yaklaşık 640 milyon dolara yükselerek 13 Ocak’tan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Bu yazının yazıldığı sırada hacim 395 milyon dolar civarındaydı ve bu da son birkaç gün içinde MATIC ticaret hacminde önemli bir artışa işaret ediyordu.

Polygon günlük fiyat grafiğinde ara sıra düşüş trendleri olsa da devam eden bir yükseliş trendi gösterdi. Bu dalgalanmalara rağmen grafik son haftalardaki en belirgin yükseliş trendini 16 Şubat’ta ortaya çıkardı.

MATIC %6,85’lik bir artış yaşadı ve ticareti yaklaşık 0,95 dolardan kapattı. Yaklaşık 11 Ocak’tan bu yana bu fiyat seviyesine henüz ulaşılmamıştı ve MATIC bundan sonra önemli ölçüde düşüş yaşadı.Bu yazının yazıldığı sırada, 0,94 dolar civarında işlem görüyordu.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir