Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.805
% 3.99
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.805
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

BOMBCRYPTO NFT OYUN PLATFORMU NEDİR? OYUN OYNAYARAK PARA KAZANMAYA NE DERSİNİZ?

bomb başlık

BOMBCRYPTO NFT OYUN PLATFORMU NEDİR?

Bomb Crypto, BCOIN tarafından blok zincirindeki NFT koleksiyonlarına yönelik bir Bomba oyunu deneyimidir. Oyuncular canavarları toplayabilir, onlarla savaşabilir ve onları gerçek parayla takas edebilir.
Bomb Crypto oyunu, oyuncuların BCOIN aramak ve canavarlarla savaşmak için programlanmış bir grup siborg bomba kahramanını yönettiği Oyna-Kazan türündedir. Her bomba kahramanının farklı istatistikleri vardır, eğer şanslıysanız, performansı ve savaş yeteneğini artırmak için satmak veya yükseltmek için iyi istatistiklere sahip bomba kahramanları bulabilirsiniz.bombcrypto
Her bombardıman kahramanı, sahiplik ve takas edilebilirliği artıran bir NFT’dir, ayrıca dekorasyonlar gibi diğer NFT öğelerini de avlayabilirsiniz.
Bombardıman kahramanlarını toplamanın 3 yolu vardır: kurtarma kahramanı aracılığıyla, dükkandan satın al ve pazar yerlerinde ve  müzayedede.
bombcrypto nft
Bombcrypto oyunu 29 adet nft karakterlerden oluşur. oyun otomatik oynanmaktadır. genel yönlendirme mevcut değildir.

Kahraman Satın Alma 

Kullanıcılar dükkanlar ve pazaryerleri aracılığıyla kahraman satın alabilir, satın alınabilecek kahraman sayısında bir sınırlama yoktur,
oyuncular x1 x5 x10 paketini seçerek aynı anda çok sayıda kahraman satın alabilir.bomb satın alma
Kullanıcılara NFT ürünlerini ve ayrıca bomba kahramanlarını kendilerinin satın alma ve satma şansı veren bir p2p pazar yerimiz var. Bu, kullanıcıların oyna-kazan döneminde kar elde etmelerine yardımcı olacak ve ayrıca oyun varlıklarını ve likiditesini artıracaktır. BCOIN bu piyasadaki tek ödeme para birimidir. 

Açık arttırma

              açık arttırma bomb

Hazine Avı Modu

minerland

Hazine Avı Modunda oyuncular, bombardıman kahramanlarını madencilik alanlarına gönderebilir ve BCOIN bulmak için blokları yok etmeleri için bomba yerleştirmelerini sağlayabilir. Bu kahramanlar, oyuncuların her zaman orada olması gerekmeden otomatik olarak çalışabilir, bu da oyuncuların diğer görevleri yapmak için bolca zaman kazanmalarına yardımcı olur.
Kahraman ayrıca her bomba yerleştirildiğinde enerji tüketir. Enerjisi bittiğinde, kahraman enerjisini yeniden doldurmak için dinlenme durumuna girer. Bir ev satın alırsanız, şarj hızını artıracaktır.

Hikaye modu

hikaye modu bombcrypto Oyuncular, Hikaye modunda her seviyeye katılmak için kendilerine ait bir bombardıman kahramanı seçerler. Oyuncunun her seviyeyi geçmek için tüm canavarları yok etmesi gerekiyor. Blokları kırmak ve canavarları öldürmek de oyunculara BCOIN düşürme şansı verir.

Bir seviyeye dahil olmak aynı zamanda bombacı kahramanın enerjisini de gerektirir. Bu nedenle, yeterli enerji yoksa, kahraman hiçbir düzeyde katılmak için seçilemez. Ayrıca oyun sırasında size bir canavar dokunursa enerji de kaybedersiniz. Kahramanın enerjisi sıfıra ulaşırsa savaşı kaybedersiniz.

Savaş modu

savaş modu bombcrypto   Savaş modunda, oyuncular diğer oyunculara karşı savaşmak için bir bomba savaşına katılırlar. Katılmak için, oyuncuların sadece belirli bir enerji türüne ihtiyacı yoktur, aynı zamanda daha sonra ödül olarak kullanılacak olan giriş ücreti olarak belirli miktarda jeton ödemeleri gerekir. Nihai kazanan, kaybedenlerin jetonlarının çoğunu alır.

EV

bomb ev

Ev, işte geçen uzun bir günün ardından hepimizin döndüğü yerdir. Bombardıman dünyamızda da durum aynı. Her bombacı kahramanın kendi dayanıklılığı vardır. Ve boşaldığında, bombacı kahraman tekrar çalışmaya devam etmeden önce iyileşmek için eve geri dönecek.
Ev, kahramanlarımıza daha hızlı iyileşmek ve potansiyel olarak daha fazla yetenek ortaya çıkarmak için daha rahat bir alan verebilecek süslü eşyalarla dekore edilebilir.
Ayrıca yakın gelecekte topluluk tarafından hükümet jetonları aracılığıyla belirlenecek olan ev yapısı ve dekorasyonu için bazı gizemli özellikler de var.

OYUN KARAKTERİ GÜNCELLEMELERİ

BOMB KARAKTERBombacı kahraman, tüm potansiyel gücünü serbest bırakmak için yükseltilebilir. Bir bombardıman uçağını yükseltirken, kendi malzemesiyle aynı seviyedeki diğer bombardıman uçaklarını alacaktır. Yükseltme işlemi ayrıca bazı BCOIN‘leri tüketir.

Akıllı Sözleşme ve Github Raporu

BCOİN (BEP-20) sözleşmesi Ekim 2021’de verichains ekibi tarafından denetlenmiştir . Denetim raporunun ayrıntılarını burada bulabilirsiniz.

Takım

Senspark, 2011 yılında kurulmuş bir bağımsız oyun geliştiricisidir, ancak bundan yıllar önce oyun geliştirmeye başlamıştır. Android, iOS platformları ve Blockchain’deki mobil oyunlara odaklanıyoruz.
İşte bizimle ilgili bazı istatistikler:
Senspark, 2011 yılında kurulmuş bir bağımsız oyun geliştiricisidir, ancak bundan yıllar önce oyun geliştirmeye başlamıştır. Android, iOS platformları ve Blockchain’deki mobil oyunlara odaklanıyoruz.
about senspark

Yatırımcılar ve Ortaklar

  • Remitano
  • VNDC Venturesbomb yatırımcılar
  • Launch Zone
  • Kardia Ventures
  • CRVN Capital
  • Wildcat Venture
  • Jade Labs
  • GD10 Ventures
  • BAS Ventures
  • BFRI Capital
  • CoinF Ventures
  • Astronaut
  • Alpha Moon Capital
  • Monihub
  • CyclicAds

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir