Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.732
% 4.85
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.732
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

BNB Smart Chain Hard Fork’u Tamamlandı

Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan BNB Smart Chain, bakım ve geliştirme kapsamında Hard Fork’unu tamamladı.

Milyonlarca dolarlık bir ağ saldırısına uğrayan BSC, anlık olarak ağ işlemlerini kapatmış ve sorunu teşhis etmişti. Ardından yapılan açıklamalar ile ağın tekrar aktif olduğu ve sorunun çözüleceği paylaşıldı. Kripto para yatırımcılarının güvenliği ve varlıkların korunması amacıyla, BSC ağında gerçekleştirilen Hard Fork başarıyla tamamlandı.

BNB Smart Chain Hard Forku Başarılı Oldu

Popüler kripto hizmet sağlayıcısı Binance’nin, BNB Smart Chain ağı tekrar hizmete başladı. Saldırının ardından yapılan bakım ve onarım çalışmaları neticesinde, ağ ICS23 spesifikasyonuna geçiş yaptı.

Saldırı ağ için birkaç eksikliği gözler önüne sermişti. Ağ içinde yapılan geliştirmeler GitHub aracılığıyla topluluğa aktarıldı. GitHub paylaşımına göre, ağ v1.1.16 sürümüne başarılı bir şekilde geçiş yaptı.

Bu Hard Fork, Beacon Chain ve Smart Chain arasındaki zincirler arası altyapıyı hafifletmeye yönelik geçici bir acil yama oldu. Böylece çapraz zincir yeniden etkinleştirilebilecek. Hem test ağı hem de ana ağ için bir Hard Fork sürümü olarak öne çıkıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir