Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.350
% 3.29
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.350
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

BNB Chain, Web3 Geliştiricileri Yetiştirmeyi Planlıyor

BNB Chain, 2022 yılında Latin Amerika’da 30 bin yeni Web3 geliştiricisi yetiştirmeyi hedefliyor.

Kripto borsası Binance tarafından oluşturulan bir blokchain ağı olan BNB Chain ve Latin Amerika odaklı eğitim platformu Platzi, bölge için bir Web3 geliştirme kursu başlatacaklarını duyurdu.

BNB Chain, 30 Bin Web3 Geliştiricisi Yetiştirecek

BNB, kriptoyla ilgili faaliyetler için bir merkez olmaya devam ederken, Latin Amerikalı öğrenciler için bir Web3 geliştirme kursu başlatmaya hazırlanıyor. Kursun yılsonuna kadar 30 bin öğrencinin erişimine açılması hedefleniyor.

Bu girişimle bölgedeki blockchain teknolojisinin ve Web3 eğitiminin daha geniş bir şekilde benimsenmesi sağlanıyor. Sektörün büyümesine katkıda bulunacak kursun açılma nedenleri arasında, yerel yönetimlerden gelen belirsiz düzenlemeler, erişilebilirlik ve eğitim eksikliği yer alıyor.

Kursun, geliştiricilerin becerilerini geliştirmeye odaklandığını Cointelegraph‘a söyleyen BNB Chain yatırım direktörü Gwendolyn Regina, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Web2 geliştiricilerinin BNB Chain ile Web3 üzerinde geliştirmeleri için sunulan başlıca eğitim kaynağı olacak. BNB Chain üzerinde Web3 araçları oluşturmak için kaynaklara erişilebilirliği artırırsak, bölgenin kalkınmasını önemli ölçüde destekleyebiliriz.”

Yeni BNB Chain kursuna katılımın teşvik edilmesi amacıyla; bu Eylül ayında Kolombiya, Bogota’daki BNB Chain Geliştirme Kampına katılanlar, yeni çevrimiçi kurs için burs şansına sahip olacaklar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir