Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.512
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.512
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Blockchange Ventures, Cube3 İçin Tohum Turuna Öncülük Ediyor

Web3 güvenlik girişimi Cube3.ai, Blockchange Ventures liderliğindeki bir başlangıç finansman turunda 8,2 Milyon $ topladı. Ek yatırımcılar arasında ise Symbolic Capital, Dispersion Capital, ICLUB, TA Ventures yer aldı.

Cube3, fonları Web3 güvenliğini desteklemek için platformu ölçeklendirmeyi ve topluluğu işlem güvenliği risklerini ve bunların istismarı konusunda eğitmek için kullanmayı amaçlıyor.

Cube3 kurucusu ve CEO’su Einaras Gravrock; 

“Fonlar, mevcut ürünlerimizi sürekli olarak geliştirmek ve yeni ürünler oluşturmak, inşaatçıları web3 güvenliğinde sürekli gelişen bir tehdit ortamına karşı korumak için kullanılacak” dedi.

“Son kısım kilit nokta: sektörümüz büyümeye ve olgunlaşmaya devam ettikçe tehditler de gelişecek. Güvenlik araştırmaları, beyaz şapkalı hackerlar ve bulut mühendislerinden oluşan ekibimiz makine öğrenim algoritmamızı iyileştirmeye, geliştirmeye devam edecek.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

İşlem Güvenliği

Cube3, blok zinciri tabanlı işlemleri gerçekleştikçe kontrol etmek için makine öğrenimi algoritmalarını kullanır. Kötü niyetli bir işlem algılanırsa, algoritma şirkete bir akıllı sözleşme dağıtması ve işlemin gerçekleşmemesi için uyarı gönderir. Başlangıçta Ethereum, BNB Smart Chain, Arbitrum ve Polygon üzerindeki işlemleri koruyor. Avalanche ağı ise bu ay sonlarında entegre edilecek.

Cube3 CEO’su Grovrock;

“Son Curve örneğinin gösterdiği gibi bu gibi saldırılar herkesin başına gelebilir.” Dedi.

  • Curve Finance, 2020’nin başından beri piyasada. Denetimler yürüttü ve aktif bir hata ödül programı var. Ancak bilgisayar korsanları bu açıktan yararlanma konusunda çok titizdi. Bu olaylar, dağıtılan sözleşmeler için gerçek zamanlı tespit ve korumaya yönelik ihtiyacı vurguluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version