Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.595
% 1.77
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.595
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Blockchain Fintech GammaRey 320 Milyon Dolarlık Birleşme Anlaşması İmzaladı

GammaRey

Blockchain fintech firması GammaRey, 3 Ocak’ta yapılan bir duyuruya göre finansal e-ticaret ve tüketici veri analitiği şirketi GoLogiq ile birleşme anlaşması imzaladı. Her iki şirketin de merkezi ABD’de bulunurken, GoLogiq Güneydoğu Asya’daki müşterilere odaklanıyor.

Şartlarda öngörüldüğü üzere GoLogiq, GammaRey’in tedavüldeki hisselerinin %100’ünü satın almak için 320 milyon dolarlık adi hisse senedi ihraç edecek. İşlemin, koşullara bağlı olarak önümüzdeki birkaç hafta içinde tamamlanması bekleniyor. İki tarafın da söylediği gibi, birleşme “Z Kuşağı ve Y Kuşağı için yüksek büyüme gösteren varlık yönetimi pazarına odaklanmayı” amaçlıyor. İşlemle ilgili olarak GoLogiq’in başkanı Brent Suen şu yorumu yaptı:

“Bu son derece sinerjik birleşme sayesinde, GoLogiq’in yetersiz hizmet alan işletmeler ve tüketiciler için güçlü gelir artışı ve nakit akışı sağlayan kapsamlı bir fintech platformu olma hedefimize ulaşmış olacağız.”

Yeni Bir Anlaşma Yolda

Suen ayrıca GoLogiq’in GammaRey tarafından tanıtılan 9 milyar dolardan fazla yönetilen varlığa sahip yeni bir satın alma hedefini tamamlamanın son aşamalarında olduğunu açıkladı. İki taraf, anlaşmanın tamamlanmasının ardından 2023 yılı için 50 milyon dolardan fazla yıllık gelir beklentisi belirledi.

Merkezi New York’ta bulunan GammaRey, tüketici dijital cüzdanlarına ve geliştirici yazılımlarına odaklanıyor. Özel şirket, yaklaşık 800 milyon dolarlık tüketici varlığıyla “güçlü nakit akışına sahip kârlı bir işletme” olduğunu söyledi. Birleşmenin ardından GoLogiq hisseleri GOLQ kodu altında işlem görmeye devam edecek.

GoLogiq ayrıca Nasdaq ya da NYSE gibi borsalara açılmak için de başvurmayı planlıyor. Böyle bir başvuru, asgari listeleme gerekliliklerinin karşılanması da dahil olmak üzere çeşitli faktörlere dayalı olarak onaya tabi olacaktır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir